UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA ŞOK İFADELER! ECRİN BEBEK BULUNDU MU?

Müge Anlı canlı yayını izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ailesinin 18 gündür haber alınmayan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları devam ediyor. 1,5 yaşındaki Ecrin'in altını ve üstünü değiştirdikten sonra evden çıktığını söyleyen üvey amca Özkan Kurnaz'ın internet geçmişi dökümanı canlı yayında ortaya çıkarıldı. Özkan Kurnaz'ın cinsel içerikli sitelere girdiği ortaya çıktı. Anne Sevcan Kurnaz ise, " Özkan o videoları yalanladı.

MÜGE ANLI'DA ŞOK İFADELER! ECRİN BEBEK BULUNDU MU?

"Ecrin bebek bulundu mu?” sorusu merak ediliyor. Müge Anlı canlı yayını Ecrin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. 18 gündür kayıp olan Ecrin’in bulunup bulunmadığı merak ediliyor. 23 Mayıs’ta Müge Anlı Özkan’a, “Sence birisi çocuğu o gün bir yere attıysa, daha sonra nasıl saklayabilir?” diye sordu. Özkan, “Ben çocuk saklamam. Bir başkası da kaza ise neden saklasın?” dedi. Müge Anlı, “Kaza olmayabilir. Çocuğa bir cinsel istismarda da bulunulmuş olabilir.” dedi.  Özkan konuşmanın ileri safhalarında, “Ölü ya da diri bir şekilde bu çocuk çıkacak. Ben diri çıkacağını da düşünüyorum.” dedi.

23 MAYIS'TA NELER OLDU?

Müge Anlı Özkan’a, “Sence birisi çocuğu o gün bir yere attıysa, daha sonra nasıl saklayabilir?” diye sordu. Özkan, “Ben çocuk saklamam. Bir başkası da kaza ise neden saklasın?” dedi. Müge Anlı, “Kaza olmayabilir. Çocuğa biri cinsel istismarda da bulunulmuş olabilir.” dedi.  Özkan konuşmanın ileri safhalarında, “Ölü ya da diri bir şekilde bu çocuk çıkacak. Ben diri çıkacağını da düşünüyorum.” dedi.

1,5 yaşındaki Ecrin'in altını ve üstünü değiştirdikten sonra evden çıktığını söyleyen üvey amca Özkan Kurnaz'ın internet geçmişi dökümanı canlı yayında ortaya çıkarıldı. Özkan Kurnaz'ın cinsel içerikli sitelere girdiği ortaya çıktı. Anne Sevcan Kurnaz ise, " Özkan o videoları izleyip Ecrin'e bir şey yaptın mı?" diye sordu. Özkan ise iddiaları yalanladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmügeanlı