UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4 YIL ÖNCE KENDİSİYLE EVLENEN KADIN NİKAH TAZELEDİ

2015 yılında kendiyle evlenen Sophie Tanner, dün nikah tazeledi. İngiltere sokaklarında gerçekleştirilen törende Tanner ve arkadaşları giydikleri kostümlerle dans etti.

4 YIL ÖNCE KENDİSİYLE EVLENEN KADIN NİKAH TAZELEDİ

İngiltere'nin Brighton kentinde yaşayan Sophie Tanner, 2015'in Mayıs ayında gerçekleştirdiği bir törenle kendisiyle dünya evine girmişti.

Tanner, düğün töreninde neredeyse tüm gelenekleri yerine getirmiş; nedimeleriyle poz vermiş ve babasının kolunda kırmızı halıda yürümüştü.

Genç kadın, geçen haftasonu, kendiyle evliliğinin dördüncü yıl dönümünde ise eğlenceli bir törenle nikah tazeledi.

Tanner, törende beyaz bir elbise giyerek kendine dört sene önce verdiği sözleri yinelerken, en yakın arkadaşı da rahip kostümü içerisinde yanındaydı.

Kendi parmağına sakati simgeleyen kartal figürlü 'sonsuzluk yüzüğü' takan Tanner, daha sonra arkadaşlarıyla önceden kareografisini hazırladıkları figürlerle Keala Settle'ın 'This is me' (Bu benim) şarkısı eşliğinde dans etti.

Tunner, nikah tazeleme töreninin ardından evlilik yolculuğu boyunca kendini sevmenin anlamını daha iyi kavradığını, bunun başkasını sevebilmek kadar değerli olduğunu söyledi. Evlilik serüveni hakkında blog yazan Tunner, geçen hafta  da 'Kendimle evlendim' isimli bir kitap çıkardı.

Monogaminin (Tek eşlilik) bir adım ötesi olan ve 'kendiyle evlenme' anlamına gelen sologami, son zamanlarda artış gösteriyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNGİLTERE  EVLİLİK