UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kütahya'da E.Y. (17), halk pazarı otoparkında kendisinden para isteyen yaşıtı S.Y. ve A.C.E'ye belinden çıkardığı döner bıçağı ile saldırdı. Olayda el ve kollarından yaralanan A.C.E. hastaneye kaldırırken, olay yerinden kaçan E.Y. ve S.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Döner bıçaklı saldırı anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ali Paşa Mahallesi Lise Caddesindeki halk pazarı otoparkından geçen E.Y., iddiaya göre kendisinden para isteyen S.Y. (17) ve A.C.E. (17) ile tartıştı. S.Y., otopark içerisinde E.Y'ye yumruk atınca tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada  E.Y. belinden döner bıçağını çıkarırken, S.Y. olay yerinden kaçtı. E.Y. ise A.C.E'ye saldırarak döner bıçağıyla yaraladı. Yere düşen yaşıtına saldırmayı sürdüren E.Y. daha sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi otopark içerisinde yapılan A.C.E., Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan A.C.E'nin el ve kollarında derin kesikler olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri E.Y'yi kısa sürede döner bıçağı ile birlikte yakalayıp gözaltına aldı. E.Y'nin yolunu keserek para istediği öne sürülen S.Y.de polis ekipleri tarafından üzerinde bıçak ve kuru sıkı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli de ifadeleri için Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi. Olay anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde E.Y'nin belinden çıkardığı döner bıçağı ile yaşıtlarına saldırdığı görüldü.

Soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsaldırı  otopark