UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKICI ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU! AİLE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

ABD'de evcil hayvanlara bakıcılık yapan ve gezdiren serbest çalışanları bir araya gelen Wag! isimli uygulamayı kullanan bir aile hayatlarının şokunu yaşadı.

BAKICI ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU! AİLE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Düğüne gittikleri için köpeklerine bu platformdan bakıcı bulan ailenin evine gelen kadın, evi boş bulunca adeta çıldırdı. Salondaki kanepe üzerine çırılçıplak oturan kadın daha sonra eve erkek arkadaşını çağırdı. İkili ev sahibinin yatak odasına girerek kameralar önünde sevişti.

ABD, köpek bakıcısı Casey Brengle’ı konuşuyor… Ülkede son dönemde evcil hayvan sahipleri tarafından sıklıkla kullanılan Wag! isimli uygulama aracılığıyla köpeğine bakıcı arayan Rosie Brown, 26 yaşındaki Brengle’ı buldu. Brengle ile anlaşan ve evine çağıran Brown daha sonra kuzeninin farklı bir kentte düzenlenen düğünü için evden çıktı.

Dört gün boyunca evde olmayacağını Brengle’a söyleyen Brown düğüne gidince de hayatının şokunu yaşadı. Gitmeden önce evin farklı noktalarına gizli kamera yerleştiren Brown, telefonuna bildirim gelince evde bir hareketlilik olduğunu anladı. Gizli kameranın sadece mutfakta olduğunu tahmin eden Brengle’ın eve bir erkek çağırdığını görünce dehşete kapılan Brown’ın tatili kabusa döndü.

Brown’ın köpeklerine hakaret eden Brengle’ın adam ile birlikte yatak odasına gittiği kamera kayıtlarına kaydedildi. Bir süre sonra yatak odasından çıkan çiftin daha sonra çıplak bir şekilde salona geçtiği ve kanepede oturduğunu gören Brown, “Bu kanepeyi yeni satın almıştık. Bu kabul edilemez” diyerek şikayet etti. Sosyal uygulama üzerinden 26 yaşındaki Brengle’ı şikayet eden Brown bütün yasal yolları deneyeceğini de vurguladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  bakıcı