UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR ÖZÜBERK'İN KURDUĞU “FEDERAL AKADEMİ”DEN YENİ OYUN!

Kadir Özübek'in kurduğu Federal Film Akademi 'den Yeni bir oyun izleyici ile buluştu!

KADİR ÖZÜBERK'İN  KURDUĞU “FEDERAL AKADEMİ”DEN YENİ OYUN!

Diksiyon eğitimi, Oyunculuk eğitimi, Dublaj eğitimi, Seslendirme eğitimi, Kurumsal diksiyon eğitimi, ve Güzel konuşma eğitimleri veren M.E.B. bağlı resmi bir kurum olan Kadir Özübek'in kurduğu "Federal Akademi"  usta tiyatro sanatçısı Aydoğan Temel’in baş eğitmenliğinde hazırlanan "Topuklu Kundura” tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Usta tiyatrocu Aydoğan Temel,  yeni tiyatro oyunu ile  önce temel eğitim verdiklerini söyleyerek temel eğitimi bitiren öğrencilerden karma bir sınıf ayarlandığını söyledi.

Eğitim verdiği oyuncularının şarkı sözlerini kendileri yazdıklarını, bestelerini kendileri yaptıklarını skeçleri kendileri yazdıklarını dile getirdi.

Ortaya eğlenceli bir oyun çıkardıklarını dile getiren Temel, "6 ayın 3 ayı oyunculuk eğitim verdik, bizim kursumuz haftada 2 gün hızlı hareket ettik. Çocuklarımız iyi hazırlandılar umarım seyirci beğenir.

Hem bir akademimiz var hem de profesyonel bir tiyatromuz, sadece eğitim verip onları bir kenara atmak değil onlar için ne yapabiliriz onlar için de bir şekilde bir açılım oluyor" şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaydogan temel  federal akademi