UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÜÇÜK NURCAN GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kars’ta 12 Mayıs Pazar günü kaybolan ve 8 gün sonra ekipler tarafından cesedi bulunan Nurcan Sade’nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

KÜÇÜK NURCAN GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

12 Mayıs Pazar günü evinin önünde oynarken kaybolan Nurcan Sade’nin (3) aramaların 8’inci gününde cansız bedenine ulaşıldı. Dün otopsi işlemleri için Erzurum Adli Tıp Kurumu’na getirilen Nurcan Sade’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Sarıkamış’ın Ortaköy köyünde toprağa verilen Nurcan’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

DERE KENARINDA BULUNMUŞTU

Sarıkamış’a 79 kilometre uzaklıktaki Ortakale köyünde oturan Yadigar ve Hayrettin Sade çiftinin 3 yaşındaki kızları Nurcan, 12 Mayıs Pazar günü saat 12,00 sıralarında, evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynarken kayboldu. Küçük kızın bulunamaması ardından olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibi, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıçlar, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), AFAD görevlileri ile arama ve kurtarma çalışmalarına başlanmıştı. İz takip köpeği Atak’ın da ekipte yer aldığı arama çalışmalarının üçüncü gününde köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki dere kenarında Nurcan’ın eteğine ulaşılmış, Küçük Nurcan’ın suya düşme ihtimali üzerine dalgıçlar derede JAK ve AFAD ekipleri kıyıda arama çalışmaları başlatmıştı.

Aramaların 6’ıncı gününde ise ayakkabının tekine ulaşılmıştı. Derede ve kıyıda yapılan araştırmaların 8’inci gününde acı haber geldi. Ekipler, minik Nurcan’ın cansız bedenini kayalıklara takılı bulmuştu. Nurcan’ın cansız bedeni, eteğinin bulunduğu noktanın biraz aşağısında JAK timleri tarafından sudan çıkarılmıştı.

 



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13