UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARNOLD SCHWARZENEGGER ŞİKAYETÇİ OLMAYACAK

Ünlü aktör ve eski Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğramıştı. Saldırganın, Schwarzenegger'in sırtına tekme attığı görüntüler amatör kameralara yansımıştı.

ARNOLD SCHWARZENEGGER ŞİKAYETÇİ OLMAYACAK

Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, bir adamın Schwarzenegger'in sırtına uçan tekme attığı görüntülenmişti. Hafifçe öne doğru sendeleyen ünlü aktör, ne olduğunu anlamak için etrafına baktığı sırada, saldırganın güvenlik görevlisi tarafından zapt edilerek olay yerinden uzaklaştırıldığı görüldü.

Ünlü aktör daha sonra resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Tüm endişeler için teşekkür ederim. Ancak endişe edecek bir şey yok. Ben sadece kalabalık tarafından itildiğimi zannettim ki bu çok sık olur. Bana tekme atıldığını sizin gibi görüntüleri izlediğimde fark ettim" dedi.

Tmz.com’un haberine göre, Arnold Schwarzenegger’in bir raporda, saldırgandan şikayette bulunmak istemediği biliniyor.  

Arnold ise Twitter hesabından saldırgan hakkında suçlamada bulunmak istemediğini belirterek, “Bir çoğunuz suçlamaları sordunuz. Ancak ben bu konuyu zorlamıyorum. Bu bir uyarıdır ve umarım hayatını doğru yola koyar” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarnoldschwarzenegger  saldırı