UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVANÇ VE BAŞAK TATLITUĞ ÇİFTİNE SALDIRGAN ŞOKU!

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’e sardırgan şoku! Başak Dizer’in Harbiye’deki kafesini basan bir kişi tehditler savurdu.

KIVANÇ VE BAŞAK  TATLITUĞ ÇİFTİNE  SALDIRGAN ŞOKU!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Harbiye'de işlettiği lüks kafesinde tehdit edildi.

İddiaya göre, geçtiğimiz aylarda sabah saatlerinde kafeye gelen biri, sinirli bir şekilde mekanın önünde bağırmaya başladı. Kafenin kapısını yumruklayarak içeri girmeye çalışan saldırgandan korunmak için kendilerini içeriyi kilitleyen kafe çalışanları polise haber verdi.

KAPIYI YUMRUKLADI

Sabah’ın haberine göre; Saldırgan, "Başak buraya gelecek, o gelene kadar bir yere gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim" hakaret ve tehdit içerikli sözler sarf etti. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan kişi, Harbiye Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Bu kişinin, 28 yaşındaki Sinan A. olduğu belirlendi. İfadesine başvurulan genç; kapıyı yumruklamadığını, Başak Tatlıtuğ'un sevgilisiyle arkadaş olduklarını ve kafeye kendisini terk eden sevgilisinin arkadaşıyla konuşmak için kafeye gittiğini anlattı.

Daha sonra durumdan haberdar olan Başak Tatlıtuğ ve Kıvanç Tatlıtuğ, bu kişiden şikâyetçi oldu. Çiftin şikâyeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13