UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABA VANGA'DAN KORKUTAN DEPREM KEHANETİ!

Gözleri görmeyen kâhin Baba Vanga'nın iddia ettiği birçok olay şuana kadar gerçekleşmişti. 11 Eylül'den Brexit'e kadar birçok tahmini gerçekleşen kâhinin iddiaları yeniden gündeme geldi. Dönem dönem yaptığı iddialar tüm dünyada oldukça konuşulan Baba Vanga'nın deprem kehanetleri oldukça endişe verici... Son dönemlerde deprem haberlerinin artmasının ardından Baba Vanga'nın deprem kehanetleri merak edilir oldu. İşte Baba Vanga'nın dikkat çeken kehanetleri...

BABA VANGA'DAN KORKUTAN DEPREM KEHANETİ!

BULGAR KAHİN BİR DEPREMİ ÖNGÖRDÜ

2004'te Hint Okyanusu'nda meydana gelen deprem ve tsunamide 230 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği doğa felaketinin bir benzerinin Asya'da yaşanacağını söyleyen Baba Vanga'nın kehanetleri bunlarla da bitmedi.

Bulgar Kâhin Baba Vanga, dünyada büyük bir deprem beklendiğini iddia eden kâhinlerden biri.

NOSTRADAMUS HEDEF OLARAK DİREKT TÜRKİYE'Yİ GÖSTERİYOR

Baba Vanga gibi yakından takip edilen ve tüm dünyanın söylediklerine göre önlem alınmaya çalıştığı kâhinlerden biri olan Nostradamus 2019 kehanetleri ortaya çıktı. Nostradamus'un 2019 kehanetleri arasında en çok dikkat çeken ise Türkiye ile ilgili olanlar oldu. Nostradamus'un 2019 kehanetlerine göre Türkiye ile Yunanistan arasında savaş çıkacak, ölümcül depremler meydana gelecek.

 

Kehanetleriyle dikkat çeken Baba Vanga'dan korkutan deprem kehaneti! Ölümcül depremler...

Nostradamus'un söylediklerine bu denli kulak verilmesinin nedeni ise yaptığı tahminlerden bazılarının önceden gerçekleşmiş olması. Ünlü kahin Nostradamus'un Türkiye ile ilgili kehanetleri Yüzyıllar isimli kitabındaki bölümlerin yeniden okunmaya başlanmasıyla ortaya çıktı. Bunlardan en dikkat çekeni ise son günlerde Türkiye'nin gündeminde olan deprem ile ilgili olanlar oldu.

GÜNEY ASYA'DAN SONRA TÜRKİYE'DE DEPREM OLACAK

 

Endonezya'da meydana gelen depremler sonrası uzmanlar 'kehanet doğru mu olacak' tartışması başladı. Ancak kehanetler İngiliz uzmanları ikiye bölmüş durumda. Zira uzmanlar depremlerle ilgili Nostradamus'un Yüzyıllar adlı kitabındaki bölümleri farklı şekillerde yorumluyorlar.

 

Kehanetleriyle dikkat çeken Baba Vanga'dan korkutan deprem kehaneti! Ölümcül depremler...

Deprem olacağı kehanetine karşı çıkan bir isim Fransız uzman Fontbrune. Fontrune'ye göre Nostradamus'ın deprem kehaneti çoktan gerçekleşti. Kitabın üçüncü cildindeki Türkiye depremi kehaneti Gölcük depremiydi ve yeni bir deprem olmayacak. Ancak kehaneti farklı yorumlayanlar için durum daha korkutucu. Bir dizi uzmana göre Nostradamus'un kehaneti henüz gerçekleşmedi yakın bir gelecekte bir deprem olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAHİN VANGA