UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİMGE SAĞIN'IN DEDİKODUSUNU ÇIKARAN İSİM BAKIN KİM ÇIKTI

Ünlü sanatçı Simge Sağın'ın, kısa bir süre önce çocuğu olduğu iddia edilmişti. Bu iddiası yüzünden şarkıcıyla davalık olan Cem Aydınlı'ndan herkesi şaşkına çeviren bir itiraf geldi. Aydınlı, bu dedikodunun kaynağının Ece Seçkin olduğunu söyledi.

SİMGE SAĞIN'IN DEDİKODUSUNU ÇIKARAN İSİM BAKIN  KİM ÇIKTI

Güzel şarkıcı Simge Sağın’ın çocuğu olduğunu öne sürdüğü için şarkıcıyla davalık olan magazinci Cem Aydınlı’dan şoke eden bir itiraf geldi. Aydınlı; savcılıktaki ifadesinde, dedikoduyu kendisine ileten kişinin şarkıcı Ece Seçkin olduğunu söyledi.

DAVADAN VAZGEÇMİŞTİ

TV programcısı Cem Aydınlı, şarkıcı Simge Sağın'ın çocuğu olduğunu iddia etti. Sağın ise Aydınlı'ya iftira davası açacağını açıkladı. Daha sonra uzlaşmaya giden şarkıcı, Aydınlı'nın dört tekerlekli sandalye bağışlaması karşılığında davadan vazgeçti.

ADI DOSYAYA GİRDİ

Sabah Gazetesi, konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verilen ifadelere ulaştı. İfadelerde, şarkıcı Ece Seçkin'in de adının yer alması dikkat çekti. Cem Aydınlı, Simge Sağın'ın çocuğu olduğu söylentisini kendisine ileten kişinin şarkıcı Ece Seçkin olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsimgesagın  eceseçkin