UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİM KARDASHIAN'IN ABD'Yİ SARSAN CİNAYETLE BAĞLANTISI NE?

Gündemden düşmeyen Kardashian ailesinin Amerikan tarihinin en büyük cinayet davası ile bağlantısı ne?

KİM KARDASHIAN'IN ABD'Yİ SARSAN CİNAYETLE BAĞLANTISI NE?

Son günlerde MET Gala’da giydiği ıslak görünümlü elbisesiyle çok tartışılan ve taşıyıcı anne sayesinde doğurduğu dördüncü bebeğiyle gündemden düşmeyen Kim Kardashian nasıl bir anda hayatımıza bu kadar dahil oldu? Muhtemelen Paris Hilton’la olan arkadaşlığı, gündeme bomba gibi düşen Ray J ile seks kasedi ya da “Keeping Up with the Kardashians” diyebilirsiniz. Ancak yanılıyorsunuz!

Medyafaresi’nin haberine göre, Kardashian ismini Orenthal James Simpson Davası ile duyduk. Aslında dava tipik bir cinayet davasıydı. Tarihin 12 Haziran 1994’ü gösterdiği gece eski Amerikan futbolu yıldızı O.J.’in defalarca şiddet uyguladığı eski eşi Nicole Brown ve arkadaşı Ronald Goldman vahşice öldürülmüşlerdi. Nicole’ün boğazı kopana kadar kesilmiş, Ronald ise 17 yerinden bıçaklanmıştı. Polisler O.J.’i bilgilendirmeye gittiklerinde O.J. evde değildi. Ancak O.J.’in arabasının kapısında hem Nicole’e hem de Ronald’a ait kan izleri, bahçesinde yine aynı kişilerin ve kendi kanının olduğu bir eldiven bulundu. Nicole’ün bahçesinde o eldivenin diğer teki ve O.J.’e ait olduğu anlaşılan kanlı ayakkabı izleri tespit edildi.

17 Haziran’da polise teslim olması gerektiği söylenen O.J.teslim olması gerekirken elinde silahla, 100 milyon kişinin televizyondan canlı olarak izledikleri bir kaçma girişiminde bulundu. Artık dava herkesin merakla beklediği, her gün takip ettikleri, halkı ikiye bölen bir dava haline geldi.

Tüm bu delillere ve DNA sonuçlarına rağmen bariz olan cinayet davasının seyri, savunma avukatlarının işgüzar ve ırkçı bir Amerikan polisinin olay yerine O.J.’in kanını dökmüş olabileceğini belirtmeleri ile bir anda değişti. Jüri üyelerinin büyük kısmının siyahi olması, olay yerinde bulunan eldivenin aylar sonra O.J.’in eline olmaması nedeniyle 11 kişilik avukat ordusu davayı ırkçılığa dayandırdılar ve O.J. suçsuz bulundu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkim kardashian