UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMEN GÜZEL TESETTÜRE GİRDİ!

Cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Merve Sanay, tesettüre girdi. Sanay'ın bir takipçisi paylaşıma, "Bu da Ramazan stili galiba." yorumunu yaptı.

FENOMEN GÜZEL TESETTÜRE GİRDİ!

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla çok konuşulan Merve Sanay, tesettüre girerek poz verdi

"RAMAZAN STİLİ GALİBA"

Instagram hesabının hikâye bölümünden paylaşım yapan Merve Sanay, son fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı. Dekolteli fotoğraflarıyla hafızalarda yer edinen Merve Sanay'ın tesettürlü halini gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sanay'ın bir takipçisi paylaşıma, "Bu da Ramazan stili galiba." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Yakışmış keşke he böyle tesettürlü olsaydın." yorumunu yaptı. Merve Sanay'ın kutsal topraklara gittiği için tesettüre girdiği ortaya çıktı.

ÜNLÜ OYUNCU İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı hacklenen Merve Sanay'ın futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve oyuncu Engin Öztürk ile konuşmaları ifşa olmuştu. Mesajlaşmaları günlerce magazin basınında konuşulan Sanay, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı itirafla gündemde. Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Sanay, "Hiç ünlü biriyle aşk yaşadın mı?" sorusuna verdiği "E." cevabıyla kafaları karıştırdı. Ünlü fenomenin bu cevabı akıllara Engin Öztürk'ü getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmerve sanay