UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOLGA KAREL’DEN ŞOK İDDİA!

Tolga Karel, kendisini ‘hayırsız baba’ diye suçlayan eski eşi Günay Musayeva’ya ateş püskürdü.

TOLGA KAREL’DEN  ŞOK İDDİA!

Sular bir türlü durulmuyor. Musayeva, 2015'te boşanırken aylık 500 lira nafaka ödemesine karar verilen Karel'in 5 yıldır elini cebine atmadığını iddia edip ekledi: "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi baba olur. 5 yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir'i Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum." Oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapan Karel ise eski eşine sert yanıt verdi.

Takvim’in haberine göre; ABD'li eşi Sarah Margarett ile ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Karel, Azeri modele şu şok iddiayla ateş püskürdü: "Beni öldürmeye azmettirdiği adam yakalanıp cezaevine atıldı. Hepsinin ispatı var. Rabbime beni böyle bir kadından kurtardığı için şükrediyorum. Benim için bir ölü o. Oğlum benim oğlum; ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz."

Karel, 2015'te Musayeva'nın şoförünün kendisine silah çektiği iddiasıyla savcılığa başvurmuştu. Azeri model, bu iddiayı "Tolga, eve alkollü geldi. Her yeri dağıttı. Sonrasında yaşananlardan haberim yok" diye yalanlamıştı.

Günay Musayeva, olaylı şekilde boşandığı Tolga Karel'den olan oğlu Cihangir'e tek başına baktığını söyleyip ekledi: "Tolga, oğlunu hiç aramadı. Beş yılda sadece bin lira nafaka gönderdi."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolga karel  sarah scott