UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN ORTADAN KAYBOLDU!

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, tekstil firmalarına fason üretim yapan Onur Uzunel, bugün gittiği iş görüşmesinin ardından kayboldu. Kullandığı otomobil, terk edilmiş halde bulunan ve bir kaç gündür tehdit edildiği öğrenilen Uzunel'in kaçırılmış olabileceği düşünülüyor. Jandarma ekipleri bölgede köpekle arama çalışması başlattı.

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN ORTADAN KAYBOLDU!

Sarayköy ilçesinde oturan ve tekstil firmalarına fason üretim yapan evli bir çocuk babası Onur Uzunel, bugün sabah saatlerinde iş görüşmesi yapmak için Babadağ ilçesinin Kelleci Mahallesi'ne gitti.

İş görüşmesinin ardından Uzunel'in kullandığı 20 BV 024 plakalı otomobil, Kelleci-Duacılı yolu Dereyolu mevkiinde terk edilmiş halde bulundu. Otomobili bulanların ihbarı üzerine jandarma soruşturma başlattı.

Olay yerine gelen jandarma, otomobilin anahtarının üzerinde, sürücü kısmının camının açık, Uzunel'in cep telefonunun ise otomobilde olduğunu tespit etti.

Uzunel'in en son saat 13.00 sıralarında Kelleci Mahallesi'nde görüldüğü ardından ise kaybolduğu belirlendi.

Sarayköy Jandarma Karakolu ekipleri, Uzunel'in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine terk edilmiş halde bulunan otomobilinde ve çevresinde detaylı inceleme yaptı.

Kayıp Uzunel'in eşi Ümmücan Uzunel kucağında çocuğuyla jandarmanın çalışmalarını izledi.

Olay Yeri İnceleme Timi'nin otomobildeki incelemesinin bitmesinin ardından, Jandarmanın kayıp arama köpeği çekiç getirildi.

Jandarma, Uzunel'in otomobilde bulunan giysilerini Çekiç'e koklatarak, bölgede dere içinde arama yaptı, ancak herhangi bir ize ulaşılamadı.

Otomobil otoparka çekilirken, eşi Ümmücan Uzunel'de ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

Tekstil firmalarına fason üretim yapan kayıp Uzunel'in, birkaç gündür aynı işi yapan kişilerle fiyat konusunda tartışmalı olduğu ve tehdit edildiği de öğrenildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER  kayboldu