UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENDİNİ ARAYAN ADAM

33 yıl önce havalimanının tuvaletine kundakta terkedilen Steve Hydes, ömrü boyunca ailesini aradı. İngiltere gazeteleri, ailesini bulup haber yapmak için bir dönem birbirleriyle yarıştı. Hydes, bir süre sonra unutuldu. Ama o kendi gerçeğinin peşini hiç bırakmadı. DNA teknolojisi ile sonunda annesinin izini buldu ama…

KENDİNİ ARAYAN ADAM

Yıl 1996’ydı. İngiltere’de başkent Londra’nın Gatwick Havalimanı tuvaletinde henüz 10 günlük bir bebek, atkıya sarılarak terk edilmişti. Bulan görevli, yetkililere haber vermişti. Ülke, daha önce benzeri duyulmamış bu haberle çalkalanıyordu. Bebek, havalimanının maskotu olan pelüş ayıya verilen “Gary Gatwick” ismiyle anılır oldu. Bebeği terk eden aileyi bulmak için gazeteler birbirleriyle yarışmaya başlamıştı. Ancak hiçbir ipucuna rastlanmadı. Bebeği bir aile evlatlık edindi. Steve ismi verildi. Steve, 3 kız kardeşiyle mutlu bir çocukluk geçirdi.

15 YILDIR PEŞİNDE

Steve Hydes, 18 yaşına geldiğinde kendisi hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmişti. Ailesini, tam olarak hangi gün doğduğunu, terk edilmesine yol açan süreci merak ediyordu. Teknolojinin gelişmesiyle DNA uzmanlarına başvurdu. Genetik eşlemelerine göre, önce babasının izini buldu. Babasının kendisinden hiç haberdar olmadığını öğrendi. Annesini bulmaktan başka çaresi yoktu. Sonunda annesinin de kimliğini öğrendi. Ama annesi kısa bir süre önce ölmüştü. Hydes, “Kendimi bulmak için gerçeğimi öğrenmeye ihtiyacım var. Tek kaynağım annemdi. Şimdi tek dileğim, benden haberdar olan bir akrabamı bulabilmek” dedi.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkendiniarayanadam  stevehydes