UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI’DA SKANDAL OLAY ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı, 7 gündür kayıp olan 1,5 yaşındaki Ecrin bebeği arıyor. Programda Ecrin bebeği arama çalışmaları sürerken bir yandan da stüdyoda Ecrin'in üvey babası ve üvey amcasına sorular yöneltiliyor. Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz'ın ölen dayısının eşiyle evlenmesine ve yaptığı açıklamalara dayanamayan Müge Anlı, "Oğlum, dayının karısına nasıl yan gözle bakarsın?" diyerek tepki gösterdi. Ecrin bebeği arama çalışmaları ise sürüyor.

MÜGE ANLI’DA SKANDAL OLAY ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin bebeği arama çalışmaları sürüyor.

Stüdyoya konuk olan Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz ve üvey amcası Özkan Kurnaz'ın ise Ecrin'in kaybolmasıyla bir ilgisi olup olmadığı araştırılıyor.

Ecrin bebeğin üvey babası Deniz Kurnaz'ın ise ölen dayısının eşiyle evlenmesi büyük tepki çekerken, bu konuyu kendisine soran Müge Anlı'ya verdiği cevaplar ünlü sunucuyu çileden çıkardı.

Kendisini savunmak adına yaptığında yanlış bir şey olmadığı, köy yerinde bunların normal olduğunu, onu dayısı ölene kadar hep yengesi olarak gördüğünü ve öldükten sonra da ona aşık olduğunu söyleyen Deniz Kurnaz'ın bu sözlerine dayanamayan Müge Anlı, "Oğlum, insan dayısının karısına yan gözle bakar mı? Siz ne anlatıyorsunuz!" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan Ecrin bebekten 7 gündür haber alınamıyor.

Samsun'un her köşesini didik didik arayan özel kuvvetler ve Jandarma ekiplerinin tüm çabasına rağmen Ecrin bebekten bir ize rastlanamazken, biri tarafından esir alınmış olabileceği düşünülüyor.

Ecrin'i arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Müge Anlı ve ekibinin de Ecrin'i bulmak için ek mesai yaptığı bildirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmügeanlı  ecrinbebek