UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİN YOKLUĞUNU ETLE DOLDURDU!

Bu kadarına da pes dedirten olay! ABD'de yaşayan Danielle isimli kadın, sevgilisi ile ayrıldıktan sonra fotoğraflarını silmek yerine en sevdiği yemek olan bifteği fotoğraflarına ekledi.

SEVGİLİSİNİN  YOKLUĞUNU  ETLE DOLDURDU!

Böyle intikam daha önce hiçbir yerde görülmedi! ABD'de yaşayan Danielle isimli genç kız, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinden ayrılınca, bütün fotoğrafları silmek yerine oldukça eğlenceli bir yönteme başvurdu.

Ayrıldıktan sonra çekildikleri fotoğrafların çoğunda güzel çıktığını fark eden ve bu fotoğraflara kıyamayan Daniel'in aklına yaratıcı bir fikir geldi. Eski sevgilisinin yerine en sevdiği yemek olan biftek resmi ekleyen Daniel, "Sonunda gerçekten şeytani ve kötü bir insana dönüşen kişiden kurtuldum. Doğrusunu söylemek gerekirse neden biftek olduğunu bilmiyorum. Yemekleri seviyorum ve iyi pişmiş bir biftek de benim favorim." diyor.

Eski sevgilisinin yerini ancak iyi pişmiş bir bifteğin doldurabileceğini söyleyen Daniel, "İflah olmaz bir yalancı. Kontrol manyağı, şiddet eğilimli, bilirsiniz. Ha bir de bir kadını neredeyse öldüresiye dövmüş biri. Bu yüzden ondan ayrıldığım için çok memnunum. Üzgünüm ama çok şanslıyım." diyerek ayrılık sonrası yaşadığı iç huzuru anlatıyor.

Genç kadın, "Çok ünlü aşığı birisi değilim bu yüzden yerine gerçekten sevdiğim bir şey koymak istedim. Bu da biftekti. Görüldüğü üzere photoshop yeteneğim çok da iyi değil. Ama uygulamalara şükürler olsun!' diye de ekliyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  danielle