UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VICTORIA’S SECRET MELEKLERİ VEDA ETTİ

Dünyaca ünlü moda defilesi Victoria’s Secret Melekleri, bundan sonra televizyonda yayınlanmayacak. Marka, Melekler için farklı platform arayışında.

VICTORIA’S SECRET MELEKLERİ VEDA ETTİ

Dünyanın en ilgi çeken defilelerinden Victoria’s Secret, şaşırtan bir karar aldı. Karar doğrultusunda artık, VS Melekleri, TV şovlarında göremeyeceğiz.

Kararı, Victoria’s Secret’ın şirketi L Brands Genel Müdürü Leslie Wexner duyurdu. Wexner, Gelenekselleşmiş VS moda şovunu yeniden düşünmeye karar verdiklerini söyledi. Geleceğe dönüş düşündüklerini söyleyen Wener, bu çerçevede televizyonun doğru bir tercih olmadığına inandıklarını belirtti.

ViCTORiA’S SECRET MELEKLERİ, PLATFORM DEĞİŞTİRİYOR

Wexner, modanın sürekli değişim içinde olan bir dünya olduğunu kaydederken büyümek için değişmek ve evrilmek zorunda olduklarını aktardı.

Duyuruda ayrıca, gelecekte markanın değişik platformlarda farklı tarz etkinlikler yapacağını belirtildi, fakat konu hakkında ayrıntıya verilmedi.

REYTİNGLER DÜŞTÜ

Dünyaca ünlü modeller, ilk olarak 2011 yılında kanat takarak podyuma çıkmış ve defile bir Amerikan televizyonunda yayınlanmıştı.

Bu yayında 1 milyon izleyiciye ulaşan şov, 2011’de 10 buçuk milyona yaklaştı. 2011’in ardından reytinglerdeki düşüşün markaya bu kararı aldırmış olabileceği düşünülüyor. Zira bu yıl, VS Meleklerini yalnızca 3 milyon 300 bin kişi izledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvictoriassecret  victorias secret