UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARDASHIAN AİLESİNDE BEBEK HEYECANI

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin dördüncü çocuğunu dünyaya getirecek olan taşıyıcı anne doğuma girdi. Kim Kardashian ve Kanye West'in 4. çocukları dünyaya geldi.

KARDASHIAN AİLESİNDE BEBEK HEYECANI

Üç çocuk sahibi olan ve üçüncü çocukları taşıyıcı anneden doğan Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin dördüncü çocuğunun taşıyıcı annesi doğuma girdi.

Ellen DeGeneres Show’a katılan Kourtney Kardashian, ünlü çiftin yeni doğacak oğulları için hastanede olduğunu açıkladı.

Kourtney Kardashian ile birlikte TV yayınında olan anne Kris Jenner, aldığı bu haber karşısına şaşkınlığını gizleyemedi. Jenner, “Burada ne yapıyoruz biz? Hadi Ellen, arabayı çalıştır” dedi.

Bir süre sonra ise Kim Kardashian’ın kardeşi Kourtney, Kim Kardashian’ın vekili olan taşıyıcı annenin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiğini açıkladı.

41 yaşındaki rap şarkıcısı kanye West ile 38 yaşındaki reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın beş yaşında North adında bir kızı, üç yaşında Saint adında bir oğlu ve taşıyıcı anneden dünyaya gelen 15 aylık Chicago adında ikinci kızı bulunuyor. Ünlü çiftin ikinci kez erkek bebeği oluyor.

Kim Kardashian, ocak ayında taşıyıcı anneden dördüncü çocuğu beklediklerini doğruladı.

Kim Kardashian, ilk iki çocuğuna hamileyken plasenta akreta (plasentanın rahim duvarına derin olarak tutunması) adında, nadir görülen bir rahatsızlık yaşadığından dolayı doktoru yeniden hamile kalmasının sakıncalı olduğunu söylediği için taşıyıcı anneyi tercih ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKARDASHİAN  KİMKARDASHIAN