UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YOUTUBER'IN SUYA ALERJİSİ VAR!

Makyaj videoları ile ünlenen 21 yaşındaki İngiliz YouTube fenomeni Niah Selway, bir süre önce cildinin terlediğinde kızarıklıklar oluşmaya başladığını fark etti. Bir damla bile su değse ağrısı olan Selway, evden çıkamaz hale gelince doktora başvurdu. Ünlü YouTuber'ın suya alerjisi olduğu ortaya çıktı.

ÜNLÜ YOUTUBER'IN SUYA ALERJİSİ  VAR!

Ünlü YouTuber Niah Selway YouTube hesabında yaptığı su alerjisi açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

21 yaşındaki Selway, paylaştığı makyaj videoları ile İngiltere'den başlayıp tüm dünyada tanınan bir fenomen olmuştu. Genç kadının abone sayısı kısa sürede 130 bini geçti. Ancak genç kadın kısa süre sonra vücudunda kızarıklıklar farketti. Niah terlemeye başladığında da bacakları bir anda kabarıyor ve şişiyordu. Duş almak istediğinde ise cildi bir anda kızarıyor ve dışarı çıkmak bile istemiyordu. Ağladığında da gözyaşlarının çevresinde kızarlıklık ve döküntü ortaya çıkıyor ve acılar içerisinde kıvranıyordu.

"BİR DAMLA BİLE AĞRILARA NEDEN OLUYOR"

Niah o günleri "Suyun bana nerede değdiğinin bir önemi yok, eğer bir damla bile koluma gelirse, ağrı tüm sırtıma ve gövdeme, bazen de tüm vücuduma yayılır" diyerek anlatıyor. Genç kadın evden bile çıkamaz hale gelince durumu çözmek için bir doktora başvurdu. Yapılan testler sonucunda Niah'da aquagenic pruritus yani suya alerji hastalığının olduğu ortaya çıktı. Genç kadının hastalık organlarına etki etmediğinden su içebildiğini ancak vücuduna geldiği anda saatler süren acılar çektiğini belirtiyor. Artık doya doya denize giremediğini, yağmurlu günde dışarı çıkmadığını belirten fenomen isim, "hastalığımın öncesi pek çok şeyi gerçekleştirdiğim için çok şanslı hissediyorum" diyor. Genç kadın takipçilerine de yaşadıkları anların kıymetini bilmeleri ve sağlıklarını aksatmamalarını öğütlüyor. Niah YouTube üzerinden makyaj videolarına da devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYOUTUBER  YOUTUBE