UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRALİYET'İN MİLYON DOLARLIK BEBEĞİ

Meghan Markle ve Prens Harry'nin 6 Mayıs Pazartesi günü dünyaya gelen bebeğinin fotoğrafları dünya basınıyla paylaşıldı ismi de geçtiğimiz gün açıklandı. İngiltere tahtının 7. varisi olan erkek bebeğin adı Archie Harrison Mountbatten-Windsor olarak belirlenirken, akılda kalan şey Meghan Markle'ın hamilelik sürecinde ve sonrasında yaptığı harcamalar oldu. İddiaya göre bu süreçte 1 milyon dolar harcandı.

KRALİYET'İN MİLYON DOLARLIK BEBEĞİ

Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan bebekleri Archie Harrison Mountbatten-Windsor'u dünyaya tanıttı. Dokuz aylık hamilelik sürecinde her gün bir hareketiyle mutlaka gündem olan Meghan, New York'ta düzenlediği baby shower ile hamilelik elbiseleri ve doğum yaptığı hastaneyle çok konuşulmuştu. İngiliz gazete The Sun da bu harcamaların bir listesini yaptı.

NEW YORK BABY SHOWER: 200 BİN DOLAR

New York’ta arkadaşı Serena Williams ve diğer arkadaşlarıyla birlikte yaptığı baby shower partisi için 200 bin dolar harcadı. Bu harcamanın içinde Michelin yıldızlı resteoranda yemek, baby shower için ik katlı süit tutma maliyetleri de yer alıyor. The Mark Otelde bir gece konaklayan Serena Williams'ın bu gece için 57.400 Euro ödediği tahmin ediliyor.

ABD'YE ÖZEL JET: 125 BİN DOLAR

Meghan Markle’ın, baby shower için New York’a giderken kullandığı özel jetin 125 bin dolar olduğu belirtildi.

FİDANLIK TADİLATI: 50 BİN STERLİN

Meghan ve Harry'nin Frogmore Cottage evlerinde restarasyon yaptırdı. Organik boyaların kullanığı, ekolojik malzemelerle yapılan değişime 50 bin sterlin harcandı.

AKUPUNKTUR: 8 BİN 700 EURO

Kraliyet çifti ayrıca, akupunktur ve numeroloji için tahmini 8 bin 700 sterlin harcadı. Meghan düzenli olarak bitkisel sağlık merkezinde ünlü bir akupunktur uzmanı tarafından hamileliğine yardımcı olması için akupunktur alıyordu. Harry'nin bu ziyaretlerde karısına katıldığına inanılıyor - bu da 45 dakikalık bir seans için 6,200 Euro harcandığını gösteriyor. Meghan, 12 haftalık numeroloji programı için de 2500 sterlin ödedi.

MEGHAN'IN HAMİLELİK KIYAFETLERİ: 385 BİN EURO

Sussex Düşesi hamileliği sırasında modanın her zaman içinde kalmayı başardı. Glamour dergisinin Love The Sales 'blogunda yaptığı araştırmaya dayanarak yapılan bir rapora göre bu 385 bin Euro'ya mal oldu.

SPA: 33 BİN EURO

Meghan Spa'dan da eksik kalmadı. Çift, Hampshire'da lüks bir spa olan Heckfield Place'de doğumdan önce bir kaçamak yaptı. Spa'da 3 gün kalan çiftin bu konaklaması 33 bin Euro'ya mal oldu.

ÖZEL HASTANEDE DOĞUM: 15 BİN EURO

Ve son olarak doğum yaptığı hastane. Meghan Markle Victoria Beckham'ın da doğum yaptığı Portland Hastanesi'nde doğum yaptı. Portland'daki temel doğum paketinin 15 bin Euro'ya kadar maliyeti olduğu söyleniyor. Portland, yeni anneler için beş yıldızlı otel hizmeti, 24 saat oda servisi, aile ve ziyaretçiler için süitler sunuyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghanmarkle  prensharry