UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHTAPOT BLOGGER’A DERSİNİ VERDİ

Bir ahtapot, kendisini canlı bir şekilde yemeye çalışan blogger'ın yüzüne yapıştı! Canlı yayında herkes yaşananları bir bir izledi! Bakın ahtapot Youtube'ta video yayınlayan blogger'a nasıl bir ders verdi.

AHTAPOT BLOGGER’A DERSİNİ VERDİ

Çinli vlogger, sosyal medyada daha fazla izlenme uğruna yaptığı şey yüzünden başına bela aldı.

“Deniz kızı Little Seven” (Seaside girl Little Seven) olarak bilinen vlogger, Çin'in kısa video paylaşım platformu Kuaishou'da videolarını paylaşıyor.

Düzenli olarak deniz mahsullerini canlı yeme videoları çeken vlogger, bu sefer deniz mahsulleri tarafından o az daha yeniliyordu!

Klipte, kadın çaresizce hayvanın dokunaçlarını cildinden çekmeye çalıştığı için çığlık çığlığa kalıyor. Video başlarken kadın, yüzündeki ahtapot ile yeterince mutlu görülebilir, ancak daha sonra ahtapotun yapışkanlı süzgeçlerini suratından çıkaramayınca işler değişti.

"Bakın nasıl da süzgeçlerini geçirdi resmen suratımı emiyor" diyen vlogger ahtapot iyice yüzüne yapışınca panik yapmaya başladı ve çığlığı bastı.

Tam suratından ahtapotu alırken, yüzünde bir acı hissetti. Canlı canlı yenmeyi beklerken intikamını fena alan ahtapot kızın suratında yara izini bıraktı.

Videoyu izleyenler ise vlogger'ın yaptığı bu hareketi eleştiri yağmuruna tuttu.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvlogger  ahtapot