UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE ÜNLÜ OYUNCUNUN EN BÜYÜK HAYALİ!

Nur Fettahoğlu, dizi ve sinema oyuncusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Hasta bir kadını oynamak istiyorum” dedi.

İŞTE ÜNLÜ  OYUNCUNUN  EN BÜYÜK HAYALİ!

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bahar söyleşileri kapsamında, oyuncu Nur Fettahoğlu’nu konuk etti. Öğrenciler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Fettahoğlu, söyleşide öğrencilerle oyunculuk deneyimlerini paylaşarak, soruları yanıtladı.

Dizi ve sinema oyuncusu olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Fettahoğlu, “Hayatım boyunca hep oyuncu olmak istemiştim. Çocukluğumda da sürekli bir metin alıp kardeşimle birlikte onun skeçlerini yapardık. Oyunculuk hep içimde vardı hayallerime koştum ve oyuncu oldum” dedi.

Öğrencilere mesleğe nasıl başladığını anlatan oyuncu, öncesinde bir bankada çalıştığını ve oradan ayrıldıktan sonra da borsa muhabiri olduğunu ifade etti. Muhabirlik yaparken bir menajer ile tanıştığını ve bu sayede oyunculuğa adım attığını dile getiren Fettahoğlu, “Hep oyuncu olmak istiyordum ama o şans önüme sunulmasaydı belki oyuncu olamayacaktım. Şanslı insanlardanım. Dilerim hepiniz hayallerinize ulaşırsınız” diye konuştu.

Oyunculuk hayatında hasta bir kadını canlandırmak istediğini söyleyen Fettahoğlu, “Onlara ‘Siz güçlüsünüz ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Hangi hastalık olursa olsun siz kendinizi var edebilirsiniz mesajını vermek istiyorum’” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNUR FETTAHOĞLU