UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

12 YIL SONRA ABLASININ ÖLÜMÜNÜ TEKRARLADI!

Adanalı genç ölüm için ablasının 12 yıl önce izlediği yolu takip etti. 2007'de ablasının ölüme atladığı balkondan kendisini aşağıya bırakarak hayatına son verdi. Genç ablasının intiharı sonrası uzun süre psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

12 YIL SONRA ABLASININ  ÖLÜMÜNÜ  TEKRARLADI!

Bundan 12 yıl önce 15 Kasım 2007 tarihinde merkez Seyhan ilçesi, Ziyapaşa Mahallesi, Kasım Gülek Caddesi Fethiye Alın apartmanında bir intihar vakası yaşanmıştı.

Olay tarihinde 20 yaşında olan psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Emire S. annesi ile kız ve erkek kardeşleriyle birlikte yaşadığı 5. kattaki evlerinin balkonundan atladı. Beton zemine düşen genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaydan 12 yıl sonra, 26 yaşındaki Emir S. de henüz bilinmeyen bir nedenle cam balkondan kendini boşluğa bıraktı. Emir S. de ablası gibi beton zemine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayı gören annesi Birsen ve kız kardeşi Ebru S. gözyaşlarına boğulup ağıt yaktı. Polis aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

Aynı acıyı ikinci kez yaşayan anne ve kız kardeşi kimse sakinleştiremedi. Anne ikinci kez evlat acısına daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi.

İddiaya göre anne Birsen S. ve babası ayrı evlerde yaşayan Emir S.'nin ablasının intihar ettiği olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğu bu nedenle de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Emir S.'nin cenazesi polis inceleme yaptıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadanalı