UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LADY GAGA’DAN OLAY YARATAN KIYAFET!

MET Gala'nın ev sahiplerinden biri olan Lady Gaga, geceye damgasını vurdu. Gaga, kırmızı halıda yürürken, etkinlik alanına gidene kadar tam 4 kıyafet değiştirdi.

LADY GAGA’DAN OLAY YARATAN KIYAFET!

Dün gece New York’ta, Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen etkinlikteki performansıyla da, günün en çok konuşulan ismi Lady Gaga oldu.

Eski stilisti Brandon Maxwell tarafından tasarlanan 4 kıyafetle geceye katılan Gaga, iç içe geçmiş kıyafetlerini bir şov tadında üstünden çıkartarak kırmızı halıda yürüdü.

Önce fuşya renginde, uzun bir kuyruğu bulunan bir elbise ile salona girdi. Ardından elbiseyi çıkardı ve içinden başka bir siyah elbise çıktı. Eline aldığı şemşiye ile şovunu sürdüren Gaga, yürürken yine soyundu ve bu kez yine fuşya rengi, ip askılı bir elbise ile karşımıza çıktı. Bu kıyafete uygun gösterisini yaptıktan sonra sıra finaldeydi.

Finalde merdivenlere çıkan Lady Gaga, üzerindeki fuşya elbiseyi çıkardı ve o ilk başlarda tanıdığımız Gaga’yı bize gösterdi. Siyah bir iç çamaşırı giyen Gaga, kıyafetini file çoraplar ve kendisiyle bütünleşmiş, çok yüksek topuklu platform botlarla kombinledi.

Hem galanın ev sahibi olması, hem de temanın ‘Camp’ olması nedeniyle gün de Lady Gaga’nın günü oldu haliyle. Zira Camp stilini dünyada en iyi uygulayan isim Lady Gaga ve bu konuda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlady gaga  met