UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUM DOKTORU ÖZ BABASI ÇIKTI!

Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! ABD’de 31 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen Eve Wiley, öz babasının, doğumunu yaptıran doktor olduğunu öğrendi. Genç kız ve annesi hekime dava açtı.

DOĞUM DOKTORU ÖZ BABASI ÇIKTI!

ABD’de yaşayan Eve Wiley, annesinin 1987'de suni döllenmeyle gebe kaldığını öğrendikten sonra yıllarca babasını bulmak için uğraştı. 14 yıl önce sperm donörü Steve School’u buldu ve babası sandığı adamla görüşmeye başladı. Tatillerini birlikte geçirip, babasını düğününde herkesle tanıştırdı.

Ancak genç kadın genetik testleri yaptırdıktan sonra şok edici gerçeği öğrendi. Annesinin doğum doktoru Kim McMorries biyolojik babası çıktı. Bütün bu olanlar üzerine Eve Wiley ve annesi Margo Williams hukuk mücadelesi başlattı. Anne ve kız, halen Texas’ta bir klinikte görev yapan Dr. McMorries hakkında cinsel taciz suçlamasında bulundu.

“O ZAMAN YANLIŞ DEĞİLDİ”

Dr. McMorries, 5 denemeye rağmen hastasının hamile kalamaması üzerine böyle bir uygulamaya başvurduğunu itiraf etti. Dr. McMorries yaptığının doğru olduğunu savunarak, “33 yıl önce yanlış değildi, o zamanlar için kabul edilebilir bir uygulamaydı” dedi.

Avukatı ise “Dr. McMorries mükemmel, saygı duyulan iyi bir insandır. Hastalarına elinden geldiğince yardım etmekten başka bir amacı yoktu’’ diyerek müvekkilini savundu. Eyaletteki yasaların değişmesi için başvurularda bulunulurken, tasarı kabul edilirse suçlular 6 ay ila 2 yıl arasında hapis cezası, ayrıca 10 bin d Wiley, sperm donörü babası sandığı Steve School ile birlikte.

KENDİ KIZI ELİNDE DOĞDU

1987 yılında Teksas Nacogdoches'teki klinikte hekimlik yapan Dr. Kim McMorries'in öz kızı Eve, elinde doğdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  eve wiley