UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYUŞTURUCU MADDE YETİŞTİRİLEN EVDE PATLAMA!

ABD’de bir evde meydana gelen patlamada 3 genç yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polisin, evde marihuana yetiştirildiğinden şüphelendiği belirtildi.

UYUŞTURUCU MADDE YETİŞTİRİLEN EVDE PATLAMA!

Patlama, Kaliforniya eyaletinde yer alan San Diego şehrinin Mira Mesa bölgesindeki 2 katlı bir evin garajında yerel saat ile 18:15 civarı meydana geldi.

Yangın kısa sürede söndürülürken San Diego İtfaiye Birimi yaptığı açıklamada, patlama sırasında evde bulunan 20’li yaşlardaki 3 gencin patlama sonrası meydana gelen yangında yaralandığı belirtildi.

Yaralı gençler hemen hastaneye sevk edilirken, gençlerin vücutlarında 3. derece yanıkların oluştuğu ve bir kişinin vücudunun yüzde 95’inin yanması sonucu durumunun ağır olduğuna değinildi.

Ayrıca, yangına müdahale eden itfaiye ekibinin, evin bir marihuana yetiştirme yeri olmasından şüphelenmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Polis, evde marihuana yetiştirilmesinden şüphelenildiğini; patlamanın da yetiştirme alanındaki bir çalışma sırasında meydana gelmiş olduğunun düşünüldüğünü duyurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuyuşturucu  patlama