UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ VE YOĞUN BAKIMDA!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, çok sayıda ünlü şarkının besteci olan Erol Sayan’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu ve Sayan için dua istedi.

ÜNLÜ ŞARKICI BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ VE YOĞUN BAKIMDA!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen, Türk müziğinin yaşayan en önemli bestecilerinden Erol Sayan’ın, beyin kanaması geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıkladı. Akay, ünlü bestecinin durumunun çok ağır olduğunu da ifade ederek dua istedi.

Aynı zamanda Erol Sayan’ın ‘Sevmeyi Çok Denedim’ isimli bestesinin söz yazarı olan Onur Akay, “Kadehinde Zehir Olsa Ben İçerim Bana Getir, Bir Dünya Yarattım Yalnız İkimiz İçin, Kalbe Dolan O İlk Bakış, Sen Gözlerimde Bir Renk gibi çok sayıda unutulmaz şarkının bestekârı Erol Sayan, geçirdiği beyin kanaması nedeni ile dün akşam saat 22.30 sularında hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakımda olan ve durumunun çok ağır olduğunu öğrendiğim değerli hocamız, bu gece acil ameliyata alınıyor. Ramazan ayına girdiğimiz bu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin. ‘Sevmeyi Çok Denedim’ isimli bestesinin söz yazarı olmaktan şeref duyduğum Erol Sayan hocamıza, acil şifalar diliyorum.” açıklamasını yaparak Erol Sayan’la yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREROL SAYAN  ONUR AKAY