UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADINI DARP ETTİ, TEPKİ GÖSTERENLERİN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ!

Bakırköy'de, bir kadını darbettiği gerekçesiyle kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürüp bazı kişilerin yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanığın 32 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

KADINI DARP ETTİ, TEPKİ GÖSTERENLERİN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ!

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen ve avukatları katıldı. Duruşmada, müştekiler ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da hazır bulundu.

Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan sanık Göçmen, suçlamaları reddederek, "Olay günü 4 yıldan beri beraber olduğum kız arkadaşım Aysu ile Bakırköy'de bir alışveriş merkezi önünde buluştuk. 2016 yılından bu yana nişanlıyız. Kendisi mankenlik yapmak istediğini söylemişti. Biraz kıskanç bir yapısı vardı. İntihar edeceğini söylemişti. Araç içerisinde giderken tartışmaya başladık. Araçta kendi kendine vurmaya, eşyaları fırlatmaya ve camdan dışarı bağırmaya başladı" dedi.

Bu sırada kaldırımda bulunan Zişan Mert Durmuş isimli kişinin kız arkadaşı ile aralarında olan tartışmaya müdahale etmeye başladığını dile getiren Göçmen, şöyle devam etti:

"Bunun üzerine arabadan indim. Bu kişi ile aramızda karşılıklı tartışma, itiş kakış ve darp oldu. Aysu bu sırada arabadaydı. İsteseydi arabadan inebilirdi. Oradan uzaklaşabilirdi, kaçabilirdi. Ancak arabada kalmayı tercih etti. Ben daha sonra tekrar arabaya bindim. Zişan Mert Durmuş etrafındakileri tahrik etmeye başladı. Yaklaşık 15 kişi, bir kısmı elindeki kasklarla üzerime doğru gelip bana saldırdılar. 3 dişimi kırdılar. Ben oradan kaçıp tekrar aracıma bindim ve aracı çalıştırdım. Bu 10-15 kişi peşimden zorla gelip kapıları camları açmaya çalıştılar. Onlardan kaçmaya, kurtulmaya çalıştım. Olayın olduğu yerde trafik durmuştu."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSALDIRI