UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERKEKLERDE YENİ MODA: AMELİYATLA BAKLAVA YAPTIRIYOR!

Eğer kadınların estetik meraklısı olduğunu düşünüyorsanız bu haberden sonra tüm fikriniz değişecek! Dünyada erkekler arasında oldukça trend haline gelen bu operasyonu öğrenince çok şaşıracaksınız.

ERKEKLERDE YENİ MODA: AMELİYATLA BAKLAVA YAPTIRIYOR!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte bikini ve mayo vücuduna sahip olmak için insanlar spor salonuna üye oluyor, beslenme alışkanlıklarını değiştirip kilo vermek için büyük savaş veriyor. Eğer sahilde büyük bir öz güvenle vücudunuzu sergilemek için geç kaldığınızı düşünüyorsanız Thailand hastanelerinde buna ilginç bir çözüm sunuyorlar.

Bangkok'ta bulunan Masterpiece Hastanesinde erkeklere "instant six packs" yani "Şipşak baklava" operasyonu öneriyor. Hastane bu operasyon sayesinde erkeklere yaza hızlı bir şekilde hazır olmayı vadederken spor salonu üyeliğini unutmalarını söylüyor.

Estetik cerrahi terimlerinde, ab (karın kası) implantları oldukça yaygın bir terimdir - fiziksel olarak zayıf olan insanlar üzerinde yapay karın kasları oluşturmak için silikon implantlar kullanılıyor.

Ancak Masterpiece Hastanesi'nde hastanın karnındaki fazla yağları çekiyorlar ve o yağlardan implantları oluşturuyorlar. Böylece baklavalar daha uzun süre kalıyor ve daha doğal görünüyor.

Hastane ameliyatın acı vermediğini iddia etse de sonraki iyileşme süreci pek de kolay görünmüyor. Özellikle de hassas bir bünyeye sahipseniz...

Ne kadar spor yaparsanız yapın eğer göbek yağlarından kurtulamıyorsanız bu ameliyat ortalama 23 bin TL değerinde.

Bu işlemi 4 yıldır yaptıklarını belirten hastanenin genel müdürü ve doktoru Raweewat Maschamado, "Dünyanın her yerinden ayda 20 ile 30 hastamız bu operasyonu istiyor. Bazı hastalarımız zaten kaslı oluyor ancak karın bölgesinde bir türlü baklava yapamadıkları için bu operasyonu istediklerini söylüyorlar" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAKLAVA  AMELİYAT