UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYUYAN İŞ ARKADAŞINI BOĞDU!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde, Pakistanlı bir işçinin, ülkesine gönderilmemek için uyuyan iş arkadaşını öldürerek hapse girdiği öne sürüldü.

UYUYAN İŞ ARKADAŞINI BOĞDU!

Dubai’de İngilizce yayın yapan Khaleej Times gazetesinin aktardığına göre, Dubai Asliye Mahkemesi’nde görülen davada, 27 yaşındaki inşaat işçisi Hindistanlı iş arkadaşını bez parçasıyla boğarak öldürmekle yargılandı.

Mahkeme tutanaklarına göre işçi, kardeşiyle yaşadığı bir anlaşmazlık nedeniyle ülkesine geri dönmek istemediğini ve bunun için her türlü suçu işlemeye hazır olduğunu söyledi. İşçi, cinayet suçunu kabul etti.

Polis raporlarına göre olay 26 Şubat’ta Nad Al Hamar yakınlarındaki bir inşaatta gerçekleşti. Polis şefinin anlattığına göre, işçi verilen mola sırasında uyuyan arkadaşını boğdu. Olay yerine vardıklarında zanlıyı, öldürdüğü arkadaşının yanında ve elinde bez parçasıyla bulduklarını aktaran polis şefi, adamın hastaneye yetiştirilirken ambulansta yaşamını yitirdiğini söyledi.

PİŞMAN DEĞİLDİ

Polis şefi, “Kurbanı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Ülkesine geri dönmemek için hapse girmek istediğini söyledi. Adamın onu çıplak görüntülediğini ve fotoğraflarını da Pakistan’daki kardeşine gönderdiğini iddia eden zanlı bu nedenle kardeşi tarafından tehdit edildiğini belirtti. Hapse girmek için her türlü suçu işleyebileceğini öne sürdü” dedi.

Şef, olayın ardından oldukça normal davrana zanlının, herhangi bir pişmanlık belirtisi göstermediği de ekledi.

Duruşmaya 13 Mayıs’ta devam edilmesine karar verildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERölüm