UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NURETTİN KAYGISIZ HAYATINI KAYBETTİ

Yeşilçam’ın emektar yardımcı oyuncularından Nurettin Kaygısız, 76 yaşında solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Kaygısız’ın son yolculuğunda sanat dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

NURETTİN KAYGISIZ HAYATINI KAYBETTİ

Türk sineması, Yeşilçam’ın hayattaki son birkaç kötü adam rolünü canlandıran oyuncularından birini daha kaybetti. Eskişehirli Nurettin Kaygısız, uzun süredir tedavi gördüğü solunum yetmezliğine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Sevenleri tarafından 'Pırtık Amca' olarak bilinen Nurettin Kaygısız’ın cenaze namazı cuma namazına müteakiben Fatih Camii’nde kılındı. Kaygısız’ın cenaze namazına az sayıda seveni ve yakınları katıldı. Cenaze namazına gelen sevenlerinden bazıları, sanat dünyasına vefasızlık gerekçesiyle tepki gösterdi. Babasının cenaze namazında açıklamalarda bulunan Nurettin Kaygısız'ın kızı Saadet Kaygısız, "Babam eski Yeşilçam oyuncusuydu. Babamın çok çevresi var. Haberleri olmamıştır büyük bir ihtimal. Ben ayın 7'sinde büyük bir mevlüt düzenlemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman herkes duyacaklar ki biliyorsunuz babamı hiç bir zaman yalnız bırakmadılar, bırakmazlar. Geleceklerinden eminim yani. Biz bundan 4 ay önce hastanede yattık bir nefes darlığından dolayı. Ben onun başında kalmıştım. Kalp, tansiyon gibi hastalıkları yoktu, hayat doluydu, yaşamayı çok severdi. Babam gezmeyi çok severdi. Hep çarşı içlerindeydi ama şöyle bir şey de var babam kendini ailemizden, herkesten soyutladı. Biz son zamanlarda konuşmadık. Beni hiçbir şekilde kendisinin yanına sokmuyordu. Kimseyle görüşmek istemiyordu. Öyle bir yaşam tarzı vardı. Daha sonra kendini bakım evine yazdırdı, ben buna itiraz ettim. Benim yanıma geldi kaldı. Ondan sonra istemedi tekrar geldi, bakım evine girdi. Ama olsun ben hiçbir şekilde onun hayatına karışmadım. Ama hep yanında olmak istediğim sürece beni itti. Benim babama hakkım her şekilde helal. Sonuçta ben konuşuyordum, biliyordum" diye konuştu.

Öte yandan Kaygısız, yaklaşık 200 filmde rol aldı. 2 kız babası Kaygısız, Vurgunlar, Kara Çarşaflı Gelin, Vahşi Aşk gibi birçok bilinen filde boy gösterdi. Ayrıca ölmeden önce son 4 yıldır belediyenin yaşlı bakım evinde kalan Kaygısız’ın son zamanlarında maddi sıkıntılar çektiği ve seyyar satıcılıkta yaptığı öğrenildi. Kaygısız’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığına defnedildi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖLÜM  VEFAT