UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PLAYBOY MODELİNDEN AKIL ALMAZ AÇIKLAMALAR!

Eski Playboy modeli, Arjantin'deki yerel bir medya kuruluşuna akıl almaz açıklamalarda bulundu. Her cümlesi şaşkınlık yaratan model Sabrina Sabrok, şeytanla düzenli olarak sohbet ettiğini ve kan grubunun uzaylılar tarafından genetik olarak tasarlandığını iddia etti.

PLAYBOY MODELİNDEN AKIL ALMAZ AÇIKLAMALAR!

Arjantin doğumlu model Sabrina Sabrok, dehşet verici açıklamalara imza attı. Daha önceden Ateist olan ve şimdi Satanizm'e geçen 43 yaşındaki yıldız, Rh negatif kanının dünya dışı bir yaşamın kanıtı olduğunu ve sürekli şeytanla konuştuğunu iddia ediyor.

"Bana kan grubumun bu gezegenden olmadığını söyleyen araştırmacılarla çalıştım" diyen Sabrok, 50 kereden fazla bıçak altına yattığını ve "Dünyanın En Büyük Göğüsleri"ne de sahip olduğunu açıklamalarında iddia etti.

Eski Playboy modelinin sansasyon yaratan açıklamaları ise şöyle devam ediyor:

“Uzaylıların insanlarla deneyler yaptığı, DNA ve bunun gibi şeyleri karıştırtırdığına dair teoriler bile var. Sonuç olarak, bazı insanlar Rh negatif.”

Sabrok, “Ben hiç uzayda olmasam da, aramızda yaşadıklarına inanıyorum” dedi.

Arjantin'deki yerel bir medyaya konuşan Sabrok, içinden bir şeylerin ona "Ölüm Tanrıçası" ve "Şeytan Cadısı", olduğunu ve bir Şeytan Kilisesi açması gerektiğini söylediğini iddia etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşeytan  playbol  model