UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NE ALKOL NE SİGARA! BU KADIN ÖYLE BİR ŞEYE BAĞIMLI Kİ!

Uyuşturucuya veya alkole bağımlı olmayan, ancak hamile olma hissine bağımlı olan kişilere “Bumpaholic” deniyor. İngiltere’de yaşayan Annie Peverelle de hamile bağımlısı.

NE ALKOL NE SİGARA! BU KADIN ÖYLE BİR ŞEYE BAĞIMLI Kİ!

Taşıyıcı annelik yapan kadın, son altı yılda 3 çocuk doğurdu şimdi ise dördüncü bebeğe hamile.

Bu kadın çocuk sahibi olma hissini seviyor ancak anne olmak istemiyor. Taşıyıcı annelik yapan Annie Peverelle adındaki kadın, taşıyıcı anneliğin bu kadar yaygın olmasını ise ünlü faktörüne bağlıyor.

Annie, taşıyıcı anneliğin son zamanlarda önemli bir iş kolu olduğunu savunuyor bu kadar popüler olmasını ise Elton John, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker ve Kim Kardashian gibi ünlülere bağlıyor. 

3 çocuğu olan Kim Kardashian'ın son çocuğu taşıyıcı anneden dünyaya gelmiş oldukça ses getirmişti.

Kardashian yine taşıyıcı anne sayesinde anne olmaya hazırlanıyor. 

Annie, bu işi nasıl yapmaya karar verdiğini ise şöyle anlatıyor: 'Kız kardeşlerimin ve arkadaşlarımın hamileliklerine tanık oldum ancak doğurup bakma fikri hiç sıcak gelmemişti.

Hamileliğin nasıl bir his olduğunu merak ettim ve taşıyıcı annelik hakkında araştırmalar yaptım. Çocukları olmayan ailelere yardım etme fikri oldukça sıcak geldi. İlk çocuğu rahmi olmayan bir kadın için doğurmuştum. Bir bebeğin içinizde büyümesi oldukça mucizevi. Sadece hamile olmayı seviyorum.'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhamile  bağımlı