UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMEN ESTETİK SONRASI DEHŞETİ YAŞADI!

Dudak dolgusu yaptırıp ekranlarda daha güzel görünmek isteyen YouTube yıldızı ve blogger Cassidy Valentine, son görüntüsüyle takipçilerini üzdü.

ÜNLÜ FENOMEN ESTETİK SONRASI DEHŞETİ YAŞADI!

YouTube yıldızı ve blogger Cassidy Valentine, dudak dolgusu yaptırıp ekranda daha güzel görünmek istemişti.

Ancak genç kadın için işler hiç umduğu gibi gitmedi.

21 yaşındaki fenomen Cassidy Valentine, kanalında yaklaşık 300 bin aboneye sahip YouTube yıldızıydı.

Kamera önünde özgüveninin düşük olduğunu belirten bir blog yayınlamasının ardından kendisine ücretsiz dudak enjeksiyonları sunan bir klinikle temasa geçti.

Blogger teklifi kabul etti ancak takipçilerini etkilemek istemediği için uygulamayı ücretsiz değil ödeme yaparak gerçekleştirdi.

Ancak Cassidy'nin dikkat etmediği bir detay vardı, o da enjeksiyonun uzman bir doktor tarafından değil, bir güzellik uzmanı tarafından yapıldığıydı.

Cassidy'nin dudakları enjeksiyondan sonra saatler içinde şişmeye ve maviye dönmeye başladı.

Güzellik merkezi, genç kadının endişelerini giderdi ve şişmesi için antihistaminikler almasını önerdi ancak firmaya güvenmeyen Cassidy, ikinci bir klinikle temas ettiğinde kendisine dudaklarının ölmekte olduğu ve bir atardamarın tıkalı olduğu için nabzını kaybettiği belirtildi.

Klinik genç kadını acile yönlendirdi ve hemen tedavisine başlandı.

Cassidy yaşadıklarıyla ilgili olarak "Eğer ikinci klinikle iletişim kurmasaydım dudaklarımı ve ardından da ruh sağlığımı tamamen kaybedebilirdim" diyor. Cassidy reklam anlaşmaları yapan ünlü isimleri takip edenlere ise "Fenomenlerin kullandıklarına her zaman güvenmeyin. Onlar genellikle sadece ücretsiz olduğu için böyle şeyleri kabul ediyorlar. Başınıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERestetik  dudak dolgusu