UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERHAN ÇELİK VE HADİSE SIRILSIKLAM

Yılın aşkını okumaya hazır mısınız?.. Belki şok olacaksınız. Haberi ilk aldığımda ben de şok oldum, inanamadım ama sonra yüzde 100 doğru olduğuna emin olduğum an işte kaleme alıyorum. Ama başlıkta da yazdığım gibi bu aşka fazla ömür biçmiyorum, nedeni yazının içinde!.. Haa, o adı Hadise’yle anılan diğer kişi mi(Murat Gezer), o tamamen yanıltmacaydı!

ERHAN ÇELİK VE HADİSE SIRILSIKLAM


 

HABER-YORUM: İBRAHİM KARAKUŞ

Meğer büyük aşk birkaç ay önce, doğmuş, büyümüş…

Yılın “gizli aşk”ı almış başını gitmiş…

Ünlü şarkıcı Hadise ve ünlü anchorman Erhan Çelik, sırılsıklam aşık olmuş da haberimiz yokmuş.

Ama “UçanKuş’tan al haberi” diyorlar ya… Aynen öyle…

Yüzde 100 doğru bir haber… Kaynaklarım çok ama çok sağlam…

Hatta çiftin, İstinye Park Evleri girişinde aynı takside fotoğrafları bile çekilmiş, güvenliklere yakalanmışlar!.. (O fotoğrafın akıbeti ayrı bir haber olacak nitelikte!..)

Şu an her şey güllük gülistanlık ama hemen diyorum ki:

“Bu aşk fazla sürmez…”

Çünkü:

1-Malum, Erhan Çelik’in başında, her ne kadar çoktan ayrılsa da bir Gülben Ergen derdi var. Gülben, asla Erhan Çelik’in peşini bırakmıyor ve mahkeme v.s bahanelerle ismini “yapışık” tutmaya devam ediyor!..

2-Hadise ise malum kendi hayatını kendi elinde tutamayanlardan!.. Çevresi, menajeri v.s asla sürmesine müsaade etmez. Çünkü Erhan Çelik hiç işlerine gelmez!.. Hadise’nin o “bilinen” çevresi ne yapar eder, bitirir bu aşkı… Çünkü, içlerinde, aralara nifak sokmayı çok iyi bilen insanlar var!..

Sonuç; yürümez bu iş… Hiç mi şansları yok derseniz, aslında minik de olsa var; şöyle ki:

1-Gülben Ergen, bu Hadise aşkını, beraberliğini öğrenince, “Artık ayıp olur, çekelim davaları v.s’leri o da hayatını yaşasın, ben de” derse… Bizce bunun olma şansı yüzde 0.1

2-Hadise’nin yanındaki malum tipler, “Artık bu kızın da mutlu olmaya hakkı var. Bırakalım; rahat olsun, uğraşmayalım, zaten ailesinden de kopardık, psikolojisi iyice bozuldu. Belki böyle bir ciddi ilişki ona iyi gelir” derse… Bizce bunun da olma şansı yüzde 0.1

İki koşulun birden olma şansı ise toplamda yüzde 0.00001

Yani, başladığı gibi biter!..

Haa, ama benim süper ötesi, fantastik bir önerim var, yaparlarsa olur!. Şöyle ki:

Önce Erhan Çelik tarafı: Erhan Çelik, pes eder, Gülben’e geri döner, o arada Gülben Ergen davaları geri çeker, ama sonrasında 2-3 ay sonra Erhan Çelik bir bahaneyle ayrılır ve Hadise’ye geri döner… “

Hadise tarafı: Hadise “Bırakıyorum sahne dünyasını, Belçika’ya dönüyorum der. Yanındakiler, altın yumurtlayan tavuk elimizden uçuyor paniğine kapılır. Tutmak için tek çare olarak İstanbul’daki sevdiği adamı(Erhan Çelik) görürse bir anda 180 derece dönerler!.. İlişkinin yürümesi için onlardan fazla emek verirler!..”

Bir şeye “Olmaz” diyorsam da, Hayata Hoş Bakanların Kanalı UçanKuş TV’nin bir yorumcusu olarak, üstte okuduğunuz gibi çözümünü de mutlak yazarım J … Gülmeyin ama!.. J

Fakaaaat… Bu plan burada kaleme alındıktan sonra ne kadar tutar, onun garantisini veremem işte!.. J

(Not: Bu arada taraflara özel bir notum var, sakın yalanlamaya kalkmasınlar, üstte yazdığım gibi yüzde 100 eminim diyorsam, bir bildiğim var demektir!.. J Dün çıkan Hadise’nin sevgili haberi ise bilginiz olsun, bu olayı saklamak için önce basına verilen, sonra yalanlanan bir kurgu… Çıktığı gibi de, iç boş olduğu için hemen kapandı. Ama bu!!!.Başlıkta yazdığım gibi gerçekten SIRILSIKLAM BİR AŞK… Ama yine başta yazdığım gibi uzun sürmez, YÜ-RÜ-MEZ)

HABER-YORUM: İBRAHİM KARAKUŞ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13