UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALÇALARININ GERÇEKLİĞİNİ KANITLAMAK İÇİN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ!

19 yaşındaki Instagram modeli Daisy Keech takipçilerinin kalçalarıyla ilgili eleştirilerine dayanamadı ve canlı yayında doktor kontrolünden geçti...

KALÇALARININ GERÇEKLİĞİNİ KANITLAMAK İÇİN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ!

19 yaşındaki Daisy Keech, sayısı son zamanlarda giderek artan Instagram yıldızlarından biri.

Takipçi sayısı 1 milyona ulaşmak üzere olan genç kadın sosyal medya paylaşımlarıyla bu sayıyı artırırken bir yandan da modellik, marka tanıtımı gibi işler yapıyor ve bundan para kazanıyor.

Hem ülkemizde hem de dünyada birçok örneğini gördüğümüz bu duruma eskiden sosyal medya fenomenliği denirken şimdilerde influencerlık yapmak deniyor.

Bu yüksek takipçi rakamlarına ulaşmak ve sonrasında reklamlı, sponsorlu içerikler üretmek ve takipçileri çeşitli marka ve organizasyonlar için yönlendirmek gibi anlamlara sahip bir kavram.

Daisy Keech de diğer benzerleri gibi sosyal medyada kazandığı ünü güzelliğine, düzgün fiziğine ve kıvrımlı hatlarına borçlu.

Ancak Daisy sosyal medyada bir tartışma konusu haline geldi.

Genç kadın ince fiziğine rağmen oldukça heybetli kalçalara sahip.

Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarda da hep kalçalarını paylaşıyor zaten.

Ancak hayranları genç kadının kalçalarının sahte olduğuna hatta bir takım filtreler kullanılarak bu hale getirildiğine inanmış durumdaydı.

Fotoğraflarının altına sürekli böyle yorumlar yapılmasından bıkan genç kadın soluğu güvenilir bir estetik cerrahın kapısında aldı.

Canlı yayında doktor kontrolünden geçen Daisy Keech kalçalarının gerçek ve müdahalesiz olduğu konusunda onay aldı.

Bu onaydan sonra rahatlayan ve eleştirilere kulağını tıkayan güzel resmi profil sayfasının açıklama kısmına da "onaylı gerçek kalçalar" yazarak adeta eleştiri yapanlara nispet yapmış oldu...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkalça  test