UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT GEZER, HADİSE İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Nişanlısı Mina Başaran'ın geçen yılki vefatıyla derinden sarsılan Murat Gezer, acısını kalbine gömdü. Hayata kaldığı yerden devam eden iş insanının, Hadise ile aşk yaşadığı iddia edildi.

MURAT GEZER,  HADİSE İLE  AŞK MI  YAŞIYOR?

Geçen yıl 7 arkadaşıyla Dubai'deki bekârlığa veda partisinden dönerken jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın acısı, nişanlısı Murat Gezer'i derinden sarsmıştı.

'Meleğim' diye sevdiği nişanlısının kaybıyla yıkılan iş insanı, hayata kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Acısını kalbine gömen Gezer, yavaş yavaş eski yaşantısına döndü.

ŞİMDİLİK ARKADAŞLAR

Takvim’in haberine göre; Ünlü iş insanı, kısa süre önce de popçu Hadise ile arkadaş ortamında tanıştı. Dedikodulara göre şu an için sadece arkadaş olarak görüşen ikili, sık sık bir araya geliyor.

Birlikte zaman geçirmekten hoşlanan Hadise ile Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran'ın derin acısını kalbinde taşıyan iş insanının isteği üzerine şimdilik objektiflerden uzak kalmayı tercih ediyor.

İkili, bunun için basının uğramadığı mekânlarda buluşmayı tercih ediyor.

ZAMANA BIRAKTI

Genç iş insanı, hem merhum nişanlısının anısına saygı göstermek hem de Hadise'yi yakından tanımak için her şeyi zamana bırakmayı tercih etti. Kulislerde konuşulanlara göre de 34 yaşındaki popçunun, Murat Gezer'in bu kararına saygı duyduğu öğrenildi.

İkili, bu konuda da ortak dostlarına ricada bulundu. Dostça buluşup dertleşen ikilinin bu sürpriz ilişkisinin aşka dönüşüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek. 

Bakalım Hadise ve Murat Gezer ikilisi haklarında çıkan bu iddialara ne yanıt verecek merak konusu...


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhadise  murat gezer  mina başaran