UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GONCA VUSLATERİ AÇTI AĞZINI, YUMDU GÖZÜNÜ!

Gonca Vuslateri havalimanında yaşanan olaya tepki göstermesinin ardından bir takipçisi onu memnun etmeyecek bir anıyı paylaşmıştı.

GONCA VUSLATERİ AÇTI AĞZINI, YUMDU GÖZÜNÜ!

Gonca Vuslateri, havalimanında gerçekleşen olaya tepki gösterdikten sonra bir takipçisi de yaşadığı tatsız anıyı Vuslateri’ye cevap olarak yazmıştı. Bu konuya dair oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Bir iki tip çıkar. Sinemada telefonunu açtı, yok kağıdımı elimden aldı, yok bana bunu dedi. Jim Carrey hep der “sen istediğin kadar ne olduğunu gösterdiğini düşün. Seyirci daima gamsızlık hakkını kullanmak ister.” Birine “süprüntü! Koca kıçlı! Hoop temas yok” dersem gerçekten aynı tepkiye maruz kalmama şaşırmam. Fakat az kitap okuyup, gazete açan birinin (herhalde buna yoruyorum) hakareti sınıflandırma konusunda beni hedef alması zaten kafaya taktığım birşey değil. Çünkü bu sektördeysen bu başına gelir. Çok olağan...

Ben kimsenin beğendiği biri olmak için bu meslekte değilim. Havaalanındaki kadının bir çalışanına hakaret etmesiyle günlük hayatımda birinin işini yapmaması yahut saygısızlığı karşısında göstereceğim memnuniyetsizliği aynı kefeye koymam. Tartışmam. Cevap bile vermem.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGONCA VUSLATERİ