UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA AYRILDI MI?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, yazın düğün yapmayı planlıyordu ama güzel çifte nazar değdi. Selin ve Gökhan birbirlerini takibi bıraktı.

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA AYRILDI MI?

Şarkıcı Selin Ciğerci, futbolcu nişanlısı Gökhan Çıra’dan ayrılıyor mu? Gazeteci Bilal Özcan’ın özel haberine göre çift ayrıldı ve sosyal medyadan birbirlerini takipten çıktı.

Ancak UçanKuş Tv olayın perde arkasına ulaştı; Selin Ciğerci’nin geceyi uykusuz geçirip karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini sildiklerini, yakın dostlarının araya girip çifti barıştırmaya çalıştıklarını hatta Selin Ciğerci’nin düğün organizasyonunu bile iptal ettirmeyi düşündüğü ancak aldığımız bilgiye göre buna henüz gönlünün el vermediği, öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemediği için birkaç gün birbirlerine zaman verecekler ve olayları sakin sakin düşünecek.

ALDATMA SÖZ KONUSU DEĞİL!

UçanKuş TV, çiftin küslüklerinin sebebinin ise ne bir aldatma ne de bir şiddet, yaklaşan düğün stresi ve basit bir kıskançlık olduğuna ulaştı.

Çiftin sevenleri ise ikiliyi barıştırmak için seferber olmuş durumda.

Sevenleri; “İkisi de inadı bırakır ve ünlü olmadan önceki beraber geçirdikleri güzel günlerin hatırına ilişkilerini gözden geçirirlerse yaza masal gibi bir düğünle karşımızda olurlar” yorumları yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin ciğerci  gökhan çıra