UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O ÜNLÜYE TWİTTER'DA ŞOK MESAJ!

İstanbul Havalimanı'nda bir çalışana hakaret eden Funda Esenç'e tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, takipçisinden gelen yorum üzerine neye uğradığını şaşırdı.

O ÜNLÜYE TWİTTER'DA ŞOK MESAJ!

İstanbul Havalimanı'nda Bodrum uçağı rötar yapan Funda Esenç, yer hizmetlerinde görevli genç kadına bağırarak ağır hakaret etmişti.

Bu anın videosu sosyal medyada yayılınca olay büyümüş, yüz binlerce kişi kadın personele destek olmuştu. Bunların arasında Gonca Vuslateri de vardı.

Oyuncu, Twitter'da 'O arkadaştan ben bile özür dilemek istedim. Bir insanı toplum içinde küçük düşürme girişimi saldırıdır. Linçtir, suçtur. Terbiyesizlik az kalır' diye yazdı.

Gonca Vuslateri'nin bu sözlerine Kübra Kemahlıoğlu adlı bir kullanıcı, 'Bir ay önce katıldığınız bir ödül töreni girişinde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayan sizdiniz. Şimdi yazdıklarınıza bakıyorum da, ikiyüzlülük gerçekten üzücü. Siz de duyarlı ve sabırlı değilsiniz. Beni herkesin içinde küçük düşürdünüz. O konuşmanız nedeniyle uyarı aldım. İşimle oynayan sizdiniz' diye karşılık verdi.

Gonca Vuslateri bu sözlere cevap vermedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGONCA VUSLATERİ