UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN GÜNDEMİNDEKİ KADIN, MAHKEMEDEN ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ!

ABD'nin Arizona eyaletinde aşık olduğu bir adama 159 bin mesaj ajan Jacqueline Ades, mahkeme tarafından suçlu bulunarak tutuklandı. Genç kadının mahkemeden isteği ise ağızları açık bıraktı.

DÜNYANIN GÜNDEMİNDEKİ KADIN, MAHKEMEDEN ÖYLE BİR ŞEY  İSTEDİ Kİ!

ABD'nin Arizona eyaletinde tanışıp, yalnızca bir kere buluştuğu adama günde en az 500 mesaj atan Jacqueline Ades, 2018'in mayıs ayında mahkeme tarafından tutuklandı ve hala hapishanede.

Buluştuğu adama toplam 159 bin taciz mesajı atan Ades, yalnızca mesaj göndermekle kalmadı. Psikolojisinin bozuk olduğundan şüphelenilen kadın, yalnızca bir kere buluştuğu adama, 'Böbreklerinden suşi yapacağım" ve "Kanında banyo yapmak istiyorum" gibi dehşet saçan mesajlar attıktan sonra harekete geçti.

Mesajlarla yetinmeyen Ades, takıntı haline getirdiği adamın evine gitti ve küvetini doldurup banyo yaptı. Bu garip olay karşısında ne yapacağını şaşıran polisler, Ades'i zorla küvetten çıkardı.

10 boyunca taciz ettiği adamın şikayeti üzerine hapsi boylayan kadın, yaklaşık 1 yıldır tutuklu ve bu süreçte psikolojik destek alıyor. Ades, içinde bulunduğu süreç için, "159.000 mesaj çektiysem ne olmuş? Bunlar sadece şakaydı. Bence bu çok saçma, olayların buna döndüğüne inanamıyorum. Birkaç mesaj yüzünden hapiste olduğuma inanamıyorum' yorumunu yaptı.

Jacquelyn Ades, mahkemenin onu bir gün suçlu bulmayacağına ve sevdiği adamla evleneceğine inanıyor. Hatta, bu dileğinin gerçekleşmesi için jüriden yardım istiyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERABD