UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İPEK TANRIYAR GELEN TEPKİLERE BÖYLE YANIT VERDİ!

İpek Tanrıyar, eşinin giydiği kaftanının eteğini öptüğü için gelen tepkilere Uçankuş TV’ye telefonla bağlanarak canlı yayında yanıt verdi.

İPEK TANRIYAR GELEN TEPKİLERE BÖYLE YANIT VERDİ!

28 Nisan’da Murat Evler ile evlenecek oyuncu İpek Tanrıyar, dün bir otelde arkadaşları ve ailesiyle gelin hamamı yaptı. Kahvaltıyla başlayan hamam sefasında zenne oryantal şov yaparken, DJ eşliğinde göbekler atıldı. Tanrıyar, geçtiğimiz günlerde yapılan kına gecesinde müstakbel eşinin giydiği kaftanının eteğini öptüğü için gelen tepkilere, “Ülkede çocuk tecavüzleri, kadın tacizleri varken benim etek öpmem konuşuluyor. O bir mizansendi, konseptin parçası. Ayrıca eşimin eteğini de öperim ayağına da öperim, bundan kime ne. Maalesef vizyonsuz insanlar bunu ciddiye alıp konuştular. Bana ‘yazıklar olsun’ diyorlar, ben de onlara diyorum. İnsanın hayatında böyle geceler bir kez oluyor, herkes saygı duymalı. Dönüp kendi içlerine baksınlar” demişti.

Bunun üzerine oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, Uçankuş TV’ye telefonla bağlanarak canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Uçankuş TV’de “Günün Olayı” programında konuşan İpek Tanrıyar, “Kalbi güzel olan insanlar, bana mutluluklar diliyorlar. Fesat insanlar ise neredeyse Allah belanızı versine kadar vardırdı. İnsanlar kendilerine baksınlar. O kadar çok düşmanımız varmış ki böyle günlerde tanıyorsunuz işte. Yorum altına yorum yazanlar sosyal medya hesaplarında. Ülkede bu kadar ciddi olay varken, benim kına gecem ülkede en çok konuşulan dördüncü şey olmuş. Gerçekten çok saçma. Ben eşimin elini de öperim, ayağını da öperim. Bundan kime ne. İnsanlar kendilerine yer bulsunlar diye abuk subuk şeyler yazıyorlar. Benim için kim ne düşünüyorsa Allah bin katını versin diyorum” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERipek tanrıyar