UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCE HIRSIZLIK YAPTI, SONRA ÇIPLAK GEZDİ!

Antalya'da, hırsızlık yapmaya girdiği evden saat, kolye ve bileklik çalan Andre Robin, olaydan 1 gün sonra üzerinde tişört, altında iç çamaşırıyla sokakta gezerken, yakalandı. Belden aşağısı kapatılarak, adliyeye sevk edilen Andre Robin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖNCE HIRSIZLIK YAPTI, SONRA ÇIPLAK GEZDİ!

Olay, salı günü, Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi'nde bulunan apartmanın 1. katındaki dairede meydana geldi. F.B.'nin evde olmadığı sırada dairesine giren hırsız; kol saati, altın kolye ve bileklik gibi eşyalarını çaldı.

Bir süre sonra eve gelen ve takılarının yerinde olmadığını fark eden F.B., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

İhbarın ardından bölgeye Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde ve çevrede inceleme yapan polis, güvenlik kameralarının kayıtlarından hırsızın, Antalya'da oturma izni bulunan Rus Andre Robin olduğunu belirledi.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Robin'i dün Hurma Mahallesi'nde üzerinde tişört altında iç çamaşırıyla gezerken yakaladı.

Gözaltına alınan Andre Robinsağlık kontrolü sonrası ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Robin, apartmanda oturan arkadaşının, kendisini alkol almak için evine davet ettiğini, o yüzden görüntüsünün güvenlik kameralarına yansıdığını iddia etti.

Polisteki işlemlerinin ardından belden aşağısı masa örtüsüyle kapatılarak, adliyeye sevk edilen Andre Robin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhırsız  çıplak