UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

25. İSTANBUL ULUSLARARASI EV TEKSTİLİ FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Dünya'nın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan ve bu yıl 25.'si düzenlenen İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı dün CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı.

25. İSTANBUL ULUSLARARASI  EV TEKSTİLİ FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

1.000’in üzerinde markayı, 120 ülkeden 150 bin sektör alıcısıyla buluşturmayı hedefleyen fuarın açılış törenine, TİM Başkanı İsmail Gülle ve birçok STK temsilcisi katılım sağladı.

Fuarda, Özdilek Ev Tekstili Yurt içi Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Kök;

“Biz her yıl bu fuara katıldığımız için bu yıl fuara ilgi de artış mevcut. Bizim iç pazarda 12 bayiimiz var. Yenilik olarak “neon serisi” dediğimiz ürünlerimiz var. Bu biraz daha genç kesime hitap ediyor ancak diğer tüm koleksiyonlarımız her yaştan kesime hitap ediyor.”

Sarev ( Sarar Ev Tekstili ) Yönetim Kurulu Üyesi CEO Emre Sarar;

“Ürünlerde kalite standardını daha yukarı çektik. Yeni sezonda ipek üzerinde çalışıyoruz. Boya ve baskı tekniklerini biraz daha geliştirdik.”

Yataş Yatak Fabrika Müdürü Metin Özbek;

“Yataş’ın 44 yıllık tecrübesini müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. "Beyaz dünya" olarak adlandırdığımız Türkiye’nin en geniş yastık ve yorgan koleksiyonunu sunuyoruz. İndirim ve kampanyalarımız her zaman olduğu gibi devam ediyor.”

Maya Tekstil (Penepole ve Othello ) Satış Pazarlama Genel Müdürü Petek Uluslu;

“Firmamız 25 senelik bir tekstil firması. Bizim ihtisas alanımız; yastık, yorgan, uyku pedi ve alez üretimi. Fabrikamız 46.000 metrekarelik Avrupa standartlarındadır. Fabrikamız Sakarya’da, merkezimizse İstanbul’dadır.”

Konya Tekstil Sanayi (Evim) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özcan

“Türk ürünlerine rağbette artış var. En çok yatak örtüsü ve pike gruplarında ağırlık var. Bu senenin rengi kiremit, mint ve yağ yeşili.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcnr expo  ev tekstil