UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL YAŞAR İPEK NEDEN BİRBİRİNİ SİLDİ?..

Seren Serengil İpek’le eşi Yaşar İpek dün instagram hesaplarından birbirleriyle olan görüntülerini bile sildiler!.. Son kavganın TV’lerde yer bulamayan Seren Serengil’in, aylardır Radyo ve TV kanalı açmak için uğraş veren Ebru Yaşar’ın kocası Necat Gülseven’le görüşmesinin/yakınlaşmasının son nokta olduğu iddia ediliyor!.. Seren Serengil zaten yıllardır Ebru Yaşar’dan nefret ederdi ve çok küçümserdi! (Videoda)

SEREN SERENGİL YAŞAR İPEK NEDEN BİRBİRİNİ SİLDİ?..

Seren Serengil İpek ve Yaşar İpek, instagram hesaplarından komple birbirlerini sildiler.

İki taraf da, birlikte göründükleri onlarca fotoğraf ve videoyu, bir günde yok ettiler!..

Seren Serengil’in, Yaşar İpek’in annesiyle olan sorunlarından sonra son noktanın Ebru Yaşar’ın kocası Necat Gülseven yüzünden konduğu iddia ediliyor.

“İstenmeyen gelin” durumundaki Seren Serengil’in Yaşar İpek’in annesiyle sürekli sorunlar yaşadıktan sonra sıfırdan yeni bir kanal kurmaya çalışan Necat Gülseven’le görüşmesi yüzünden Yaşar İpek’in duruma içerlediği ve final yaptıkları ileri sürülüyor.

Seren Serengil’in yıllardır Ebru Yaşar’a kin duyduğu, küçümsediği, her fırsatta hakaret ettiği vurgulanırken(videoda da var, TV’de de açıkça konuşuyordu), tüm bu olaylara rağmen Seren Serengil’in her yerde “Necat’la çalışmaya başlayacağım, ekürim de yine Cengiz olacak” diye anlatmasının bardağı taşıran son nokta olduğu her yerde konuşuluyor.

Bilindiği gibi Seren Serengil, özellikle de medya yöneticilerine (Acun Ilıcalı’dan Rıfat Ababay’a, Müge Dağıstanlı’ya kadar) yaptığı ağır hakaretler ve çalıştığı dönemde yaptığı ispatsız konuşmalarla çok kişiyle davalık olması ve de özellikle de Alişan’ın düğününde, oraya konuk gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı hakaretlerin Lerzan Mutlu’nun kamerasına takılmasıyla çokça konuşulmuştu.

Sonrasında işşiz kalan ve hiçbir yerde çalışamayan Seren Serengil’in, yeni bir mecra kurmaya çalışan, sürekli eziklediği Ebru Yaşar’ın eşi Necat Gülseven’in peşine düştüğü söylenmişti. Gülseven’in ise tarafsız mı; hükümete yakın mı; ya da Erdoğan’a muhalif mi; bir medya kurmayı düşündüğü henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13