UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EV YAPIMI İLAÇLA ÇOCUĞUNU İYİLEŞTİRDİ!

Soğuk algınlığı ve kulak iltihabı ile mücadele eden Carol Heaton’un oğlu için bulduğu çözüm anne babaların dikkatini çekiyor.

EV YAPIMI İLAÇLA ÇOCUĞUNU İYİLEŞTİRDİ!

Çocuğunuzun hasta olması özellikle de bir virüs ile mücadele ettiğini görmek oldukça acı vericidir. Ve ebeveynler bu durum karşısında oldukça çaresiz kalabiliyorlar.

Kanada’da yaşayan Carol Heaton, oğlunun ağır bir soğuk algınlığı ve kulak iltihabıyla karşı karşıya kaldığında kendini oldukça çaresiz hissediyordu.

Gece yarısı merhem, tuzlu su spreyi gibi çözümleri denese de istediği sonucu alamayan anne, annesinden öğrendiği yöntemi denemeye karar verdi.

Carol’un basit ama etkili çözümü ise şöyleydi: bir soğan, toz şeker ve bir kase.

Büyük dilimler halinde kesilen soğanın üzerine 3 çorba kaşığı toz şeker ekleyin ve soğanın suyu şekere etki edinceye dek birkaç saat bekletin.

Tabağa toplanan suyu çocuğuna veren Carol, “annem kardeşlerim ve bana hasta olduğumuzda bu basit çözümü uygulardı. Çaresizlik içinde kalmıştım ve bunu denemeye karar verdim. Ve sonuç gerçekten inanılmazdı. Oğlumun göğsündeki tıkanıklık azalmış, iyileşme belirtileri göstermeye başlamıştı. Geceleri daha iyi uyumaya başlamıştı. Bu gerçekten işe yarayan bir şey” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsoğan  ilaç