UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YETİŞTİRME YURDUNDA BAŞLAYAN AŞK EVLİLİKLE TAÇLANDI!

Aynı yetiştirme yurdunda büyüyen çift, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılımıyla gerçekleşen törenle evlendi.

YETİŞTİRME YURDUNDA  BAŞLAYAN AŞK  EVLİLİKLE TAÇLANDI!

Kırıkkale’de, 13 yıl önce aynı yetiştirme yurduna yerleştirilen Kader Yalçı ile Ertuğrul Karagül, yıllar sonra hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile hayırsever kişilerin destekleriyle genç çift için ev tutuldu ve düğün hazırlıkları tamamlandı.

Şehir merkezinde gerçekleştirilen düğün töreninde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da yer aldı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Vali Yunus Sezer ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan yaptı.

2006 yılında yurda yerleştirilen Ertuğrul Karagül, 3 yıl sonra Karabük'teki başka bir yetiştirme yurduna gönderildi. 18 yaşına kadar Karabük'te kalan Karagül, Kırıkkale'ye tekrar gelerek çocukluk aşkını buldu. Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika işçiliği yapmaya başlayan Ertuğrul Karagül ile Kırıkkale Üniversitesi'nde öğrenimini sürdüren Kader Yalçı, yüzlerce davetlinin yer aldığı törenle dünya evine girdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnikahi yetiştirme yurdu