UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UZMANLAR CİNSEL HAYATI AKTİFLEŞTİRMENİN YOLUNU BULDU!

Yapılan araştırmalar yataklarını ayıran çiftlerin seks hayatının eskisinden de iyi olduğunu gösterdi.

UZMANLAR CİNSEL HAYATI AKTİFLEŞTİRMENİN YOLUNU BULDU!

Yıllar geçtikçe çiftlerin cinsel hayatı da yavaşlamaya, başlardaki o kıvılcım yerini monotonluğa bırakabilir.

Bunu yaşayan çiftlerin üçte birinden fazlası sonunda yataklarını ayırdıklarını söylerken, yapılan son bir araştırmaya göre bu ayrı yataklarda uyuyan çiftlerin yüzde altısı cinsel hayatının yeniden alevlendiğini gösteriyor.

1540 İngiliz üzerinde yapılan araştırmada; çiftlerin beşte ikisinin bazen ayrı uyuduğunu, bunlardan çoğunun eşlerden birinin fazlasıyla horlaması sonucu yataklarını ayırdığını söylüyor.

“Ulusal Horlamaya Son Ver” haftası adına düzenlenen araştırma, çiftlerin yüzde kırkbeşinin eşlerinin horlamalarından dolayı uykuya dalamadıklarını gösteriyor.

Uyku uzmanı Stephanie Romiszewski, “Ne yazık ki şöyle bir toplum algısı var: Çiftler evli olunca mutlaka aynı yatakta yatmalı. Eğer eşiniz horluyorsa başka bir yatakta uyumaktan utanmayın. Söylenenlere kulak azmaz, ayrı yataklarda uyursanız hem kaliteli bir uyku çekebilirsiniz hem de eşinizle daha az kavga edersiniz” dedi.

Araştırmanın bir diğer üyesi Helen Nunn ise araştırma sonuçlarına bakıp şu açıklamayı yaptı: “İngilizlerin ortalama 5 saat 48 dakika uyuduğunu gördük. Halbuki çiftler uyku yerine ilişkilerini yeniden güçlendirmek istiyor. Bu yüzden horlamadan dolayı yatakları ayıran çiftlerin ilişkilerini yeniden alevlendirmek için can attığını hatta bazılarının cinsel ilişkisinin eskisinden daha iyi olduğunu gördük” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinsellik  seks  kadın