UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENK TOSUN TÜRKİYE’YE Mİ DÖNÜYOR?

UçanKuş TV’de Faik Çetiner’in sunduğu Bizim Stadyum’da gündeme dair bütün konular masaya yatırıldı. Şu sıralar İngiltere oynayan Cenk Tosun’un menajeri Ceylan Çalışkan, Milli futbolcuyla ilgili soruları yanıtladı!..

CENK TOSUN TÜRKİYE’YE Mİ DÖNÜYOR?

Everton’da forma giyen Milli futbolcumuzla ilgili şu sıralar birçok iddia ortaya atılmıştı!

CENK KALACAK MI, DÖNECEK Mİ?

Bizim Stadyum’da Faik Çetiner sordu, Ceylan Çalışkan cevapladı!

Everton’da forma şansı bulamayan Cenk Tosun hakkında Çalışkan şunları söyledi: “Cenk, İngiltere’de mutlu, futbol hayatını burada sürdürmek istiyor. Türkiye’ye dönmeyecek, İngiltere olmasa bile futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek istiyor. Zaten Türkiye’de Cenk’in sözleşme şartlarını karşılayacak kulüp yok, Cenk, Everton’da kalmaya devam ettiği sürece Beşiktaş’ta para kazanmaya devam edecek” dedi.

“BURAK YILMAZ’I TİGANA ALDI”

Şu sıralar Beşiktaş’ta fırtınalar estiren Burak Yılmaz hakkında da konuşan Çalışkan: “Burak Yılmaz’ı ilk önce Tigana aldırdı ve oynattı. Biz Burak daha ikinci ligdeyken önerdik ve Tigana’nın isteği doğrultusunda Beşiktaş’a kazandırdık!

İŞTE GOMİS GERÇEĞİ!

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan Gomis hakkında ise “Ben Gomis’i hem Beşiktaş’a bonservisi elindeyken önerdim ama almadılar. Aradan 2 sene geçti ve Galatasaray bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13